Честита загубена титла на всички синьосани,по най-баламския начин!И честита поредна титла на Лудогореееееееец!Хахахахахаххахха уууууууууууууууууууууууу!
Много дълго мислих как да закрепим плаката на Бара. Минах през вариант да го бодна с два дюбела в единия край за бетонния стълб, а другия с две рапидки за паджерото на Вива, но се отказах. По акъл на Цвета, със Сашо сватята се захванахме така:
Багер с топор...
бой, бой, и колът се показа у Китай (тази жена не си знае силата)
Аве
Наздраве на всички!!!
п.п. Сашо, вЕрно сме 'убави 'ора, как ме яд за Тигъра...
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Много дълго мислих как да закрепим плаката на Бара. Минах през вариант да го бодна с два дюбела в единия край за бетонния стълб, а другия с две рапидки за паджерото на Вива, но се отказах. По акъл на Цвета, със Сашо сватята се захванахме така:
Багер с топор...
бой, бой, и колът се показа у Китай (тази жена не си знае силата)
Аве
Наздраве на всички!!!
п.п. Сашо, вЕрно сме 'убави 'ора, как ме яд за Тигъра...
Ха здравейте и от мен. Онзи от клубът Му не иска да остане за БТР, та се наложи да тръгваме рано рано
Радвам се , че се видяхме на фестивала. Много весело беше.
Наздраве!
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Ха здравейте и от мен. Онзи от клубът Му не иска да остане за БТР, та се наложи да тръгваме рано рано
И аз те обичам, Вили... Ае....
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар