Балчишката група да пуснат малко снимки, да не се стискат.
Мале, като знам какво става сега там-такъв яд ме хваща, че не мога да отида, ама няма какво...
Балчишката група да пуснат малко снимки, да не се стискат.
Мале, като знам какво става сега там-такъв яд ме хваща, че не мога да отида, ама няма какво...
Наздраве.
Ми питаш ли ме мене,вие поне горе долу сте по райони.Е Варненския край и Софийския край,пък аз съм наврян у кучето гЪзерото.А така ми се иска да се съберем,ма пусти пари и ли тях ще ги няма или някои хора ще се мусят.Еххх ергенлък,ергенлък къде отиде!Наздраве!
Стига си рИвал бе. По ли е хубаво сам да си переш чорапите, м? А после искат и простиране.
Да не говорим за бонуса "готово ядене", и другия-"осигурно чукане"...
Пък за да не ти мърморят-товариш семейството в колата, и газ на сбирка.
Пък има и друг вариант-хващаш се и организираш една сбирка по твоя край. Все няколко човека ще се навием и ще дойдем да те уважим.
Само да не е преди жътва...
Ей...нищо за празника не пуснахте бре...а уж да пишем грамотно....
А Наздраве няма казвам с кво...може да има бременни....кат гледам все на глобус ви гладят тениските...
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Оппааааа, наздраве от Балчик!
Идем, пийми и те така!
Тц, без снимки, а още по-добре някакво видео не вярваме.
Колко му е да сте се наговорили да се правите, че сте заедно, и всеки да пише от своя си компютър...
Абе не вярвам, че сте се сбрали, и това е.
Ваш ред е да ме разубедите
Наздраве с бирица и някаква сушеница. Гадна, ама по-добре отколкото бира с домати...
Коментар