Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Да седна и аз да кажа наздраве. Мъча се тука с една зелена салатка и агнешки котлетчета
    НАздраве с водкен
    RAV 4
    F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
      да кажа- Мъча се тука с...
      Мъченик за вярата ли ще ставаш?

Наздраве.
      Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

От разходката днес ... - Може ли да ида в реката Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_7728.jpg
Прегледи:1
Размер:173.6 КБ
ID:5713646...не ...наздраве
        На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Ракийка с трушийка от зелени домати(изостанал буркан, та да не се развали...), и домашно пушени свински гърди-подарък от доволен свинар на когото сях царевица преди две седмици.

Наздраве.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
            Да седна и аз да кажа наздраве. Мъча се тука с една зелена салатка и агнешки котлетчета
            НАздраве с водкен
            Бе и аз се мъча на ракия с агнешка чорба,ма за сега побеждавам и двете!Наздраве!
            HONDA DOMINATOR 650
            ОРЕЛ ASTRA
            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Вече на биричка, пак с онова пушено. Много е хубаво, няма нищо общо с купешките "пушени" продукти.

Разглобих предния мост на Франко-няма нищо стресиращо, имам идея откъде са стружките, утре ще проверя, и следва сглобяване.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Вече на биричка, пак с онова пушено. Много е хубаво, няма нищо общо с купешките "пушени" продукти.

Разглобих предния мост на Франко-няма нищо стресиращо, имам идея откъде са стружките, утре ще проверя, и следва сглобяване.
                Сглоби ли ЮМЗ-то?

Наздраве!
                0осем9осем7шест0осем7едно
                Миро

Коментар

Добра вечер.
                  Наздраве!!!
                  Една гатанка за Колето ако я отгатне получава втора каса бира.
                  Защо в Индия са най успешните , най дълги браковете
                  Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Ей ма на и мен, наредих се! Днес обаче ще съм само на водичка, че трябва да пазя приличие до операцията
                    Наздраве

Коментар

Да кажа едно наздраве, че днес се изморих и мое заспим пред тв-то
                      RAV 4
                      F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
                        Сглоби ли ЮМЗ-то?
                        Кво ЮМЗ бе, Франко е болен, ФРАНКО!!! Иначе двигателя на людоеда е сглобен, има да се донакичи с разни периферии-генератор, радиатори, разни тръболяци, и да се зацепи към задницата. Работа за половин-един ден, с бирата, ама той не ми е на дневен ред.

Първоначално публикуван от Пламен Ковачев (zaiko1234) Преглед на мнение
                        Една гатанка за Колето ако я отгатне получава втора каса бира.
                        Защо в Индия са най успешните , най дълги браковете
                        Абе аз, че бира няма да пия е ясно, ама поне да се опитам да отгатна-щото там жените няма как да ядосват мъжете си. Там жената е нищо и никой, а каквото каже мъжът е закон.

Знам, че е друг отговора, ама...

Айде наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Кво ЮМЗ бе, Франко е болен, ФРАНКО!!! Иначе двигателя на людоеда е сглобен, има да се донакичи с разни периферии-генератор, радиатори, разни тръболяци, и да се зацепи към задницата. Работа за половин-един ден, с бирата, ама той не ми е на дневен ред.

Абе аз, че бира няма да пия е ясно, ама поне да се опитам да отгатна-щото там жените няма как да ядосват мъжете си. Там жената е нищо и никой, а каквото каже мъжът е закон.

Знам, че е друг отговора, ама...

Айде наздраве.
                          Коле колеее Как нема да пиш че пиеш нема проблем горе долу позна ама горе долу
                          Та защото ? , когато се женят демек на сватбата на младоженеща подаряват пушка а на годеницата рисуват точка на челото та разбираш ли значи
                          Наздраве
                          Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Колчо, тоа твоа син гоуем патрон станАл. Вика 2200 дадох за тази кола - напрао без пари е
                            Ае наздраве
                            RAV 4
                            F650GS

Коментар

И аз му се чудя на акъла на лапето, ама нека да се сблъска с живота, така се става човек. Разправях му аз, че тази кола не е за него, ама пусти мерак...

Ама нали знаеш, че когато действията на младите започнат да те дразнят-значи си остарял

Айде наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Ковачев (zaiko1234) Преглед на мнение
                                Коле колеее Как нема да пиш че пиеш нема проблем
                                Радвам се за това.
                                След по-малко от месец ще съм в Лазарово, ако нямаш друг ангажимент-ела, да се начерпим взаимно.
                                А и да се запознаем наживо.

Наздраве на всички.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 26 потребители онлайн. 0 потребители и 26 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X