Хайде и от мен едно Добър ден!
Днес в 14 часа ще има предаване по БТВ, реформата на социалното министерство за пенсиите, там участва моята голяма щерка и мъничко аз....нямаше как да посетим студиото, щеше ми се дебатът да е на живо, тогава съм по мисловна и мога да защитавам вижданията си....но да се надяваме че ще има ефект, което е и целта на предаването....Да ни чуят.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Хайде и от мен едно Добър ден!
Днес в 14 часа ще има предаване по БТВ, реформата на социалното министерство за пенсиите, там участва моята голяма щерка и мъничко аз....нямаше как да посетим студиото, щеше ми се дебатът да е на живо, тогава съм по мисловна и мога да защитавам вижданията си....но да се надяваме че ще има ефект, което е и целта на предаването....Да ни чуят.
Дано да има ефект,че в тая държава......мани бягай!Наздраве!
Лельо, дано да станат нещата, ама от опита който имам с Веселка-надали ще е бързо, или лесно.
Просто държавните хора са там не за да управляват държавата, а за да си оплетат кошницата. И тези на децата им... А държавата е оставена едва ли не на самотек.
С такива управници не може да се надяваш на решаване на вашия проблем. И не само вашия де, изобщо всичко в държавата.
Коментар