Благодаря за пожеланията.
Аз празнувам, защото имам две момчета.
ВТОРИ ФЕВРУАРИ Е ДЕН НА МЪЖКИТЕ РОЖБИ!!!
Иначе казано-петльовден. Всички знаят легендата за заклания петел...
А този който е измислил тази дата да е наречена на долните педали-заслужава сам негио да го направят такъв. И да е доживот в тясна килия с негър 2 метрах120 килам осъден за изнасилване...
И да знаете, че всеки намек за педалски празник на този ден го приемам като лична обида. Ако искате да ме обиждате-продължавайте с намеците.
Айде наздраве. Ракийка с руска, че зъбарката каза днес да не ям твърда храна, утре вече можело. Трябва да си пазя чисто новия зъб...
Ха здрасти Ви!
Аз сега седнаф, пцуейки всички дръпнатооки от LG.
Коле, я помогни малко!
Монитор, плосък от горната марка, мамк....
Значи отначало беше спрял да пали изобщо.
След смяна на всички кондензи на захранването запали за около 15 сек. и образа чезне, но диода за "ВКЛ" свети.
Видях че яркоста е на 100%, намалих я на 30% и образа се появи за около 10 минути, но после затрептя леко яркоста, светна за миг нормално и пак изчезна.
Схеми имам ако искаш мога да ти ги пратя на мейл.
Тъй де, НАЗДРАВЕ!
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Благодаря за пожеланията.
Аз празнувам, защото имам две момчета.
ВТОРИ ФЕВРУАРИ Е ДЕН НА МЪЖКИТЕ РОЖБИ!!!
Иначе казано-петльовден. Всички знаят легендата за заклания петел...
А този който е измислил тази дата да е наречена на долните педали-заслужава сам негио да го направят такъв. И да е доживот в тясна килия с негър 2 метрах120 килам осъден за изнасилване...
И да знаете, че всеки намек за педалски празник на този ден го приемам като лична обида. Ако искате да ме обиждате-продължавайте с намеците.
Айде наздраве. Ракийка с руска, че зъбарката каза днес да не ям твърда храна, утре вече можело. Трябва да си пазя чисто новия зъб...
Коле, днеска е международният ден на влажните зони всъщност.
Наздраве за влажните зони!!!
Е, и за мъжките рожби.
Ма мен, като изтъкнат екоколог, ме влекат повече влажните зони
Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Ха здрасти Ви!
Аз сега седнаф, пцуейки всички дръпнатооки от LG.
Коле, я помогни малко!
Монитор, плосък от горната марка, мамк....
Значи отначало беше спрял да пали изобщо.
След смяна на всички кондензи на захранването запали за около 15 сек. и образа чезне, но диода за "ВКЛ" свети.
Видях че яркоста е на 100%, намалих я на 30% и образа се появи за около 10 минути, но после затрептя леко яркоста, светна за миг нормално и пак изчезна.
Схеми имам ако искаш мога да ти ги пратя на мейл.
Тъй де, НАЗДРАВЕ!
Дедо , ако не стане ...колега Сонда ...миналата година взех от него подобен 17 инча за 50 лв. ...наздраве
Коментар