Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеСтига толко за днес ...наздраве с бирка
НАздравеRAV 4
F650GS
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеСаше, речи какво получи от вчерашнат важна раота, пОфали се де
НАздравеНа нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнениеНаздраве,илача на Миро дава резултат.
Миро има ли информация за инцидента на
Крушунските водопади?0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Приключих с велоремонтите, ябълките добре са се накиснали в червеното винце, станал е страхотен компоть. Наздраве.
Деди, пъпката не знам от дърта китайка ли е, ама ногу рипа, да знайш!Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеНаздраве и на наборчето. Къ ме фана яд... туршията ми станала... са по средата пийенето ли да сменям?
Наздраве!На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
И от мен наздраве.
По план трябваше днес да приключа с оранта, но нали знаете поговорката "Човек предполага, Господ разполага", та не се получи... Людоеда счупи една ос(насила, знам му аз характера, ама ще се превъзпитаваме), та отвисях 4 часа да се занимавам с други дейности докато чакам да отворят магазина за части. После закаачане на плуга на нивата, отиде над час, че бях сам, а плуга забит в земята, ама накрая тръгна де. Опитах се да компенсирам загубата на време като работя през нощта, ама не си е работа. Той сам Иисус е почивал през нощта, та аз ли да се правя на по-велик?..
Запалих си колата и се прибрах, та наздраве с биричка и кифтя от Горнооряховска скара.Последно редактирано от Кольо; 08-11-15, 20:52.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 38 потребители онлайн. 0 потребители и 38 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар