Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Саше, речи какво получи от вчерашнат важна раота, пОфали се деПървоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеСтига толко за днес ...наздраве с бирка ...наздраве с бирка 
 НАздравеRAV 4
 F650GS
 Коментар
- 

Чакай де са почнахПървоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеСаше, речи какво получи от вчерашнат важна раота, пОфали се де
 НАздраве ...като напълна бидоня ще се пофаля ...като напълна бидоня ще се пофаля ...наздраве ...наздраве На нас клиренс ни трябва , не скорост На нас клиренс ни трябва , не скорост
 Коментар
- 

Извадили са ги но .... Бог да ги прости.Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнениеНаздраве,илача на Миро дава резултат.
 Миро има ли информация за инцидента на
 Крушунските водопади?0осем9осем7шест0осем7едно
 Миро
 Коментар
- 

Приключих с велоремонтите, ябълките добре са се накиснали в червеното винце, станал е страхотен компоть. Наздраве.
 Деди, пъпката не знам от дърта китайка ли е, ама ногу рипа, да знайш! Прави каквото щеш, ама да стане както трябва. Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
 Коментар
- 

Аз смених млечната салата със капамаПървоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеНаздраве и на наборчето. Къ ме фана яд... туршията ми станала... са по средата пийенето ли да сменям? 

Наздраве! ...по добре е ...по добре е ...наздраве ...наздраве На нас клиренс ни трябва , не скорост На нас клиренс ни трябва , не скорост
 Коментар
- 

И от мен наздраве.
 По план трябваше днес да приключа с оранта, но нали знаете поговорката "Човек предполага, Господ разполага", та не се получи... Людоеда счупи една ос(насила, знам му аз характера, ама ще се превъзпитаваме), та отвисях 4 часа да се занимавам с други дейности докато чакам да отворят магазина за части. После закаачане на плуга на нивата, отиде над час, че бях сам, а плуга забит в земята, ама накрая тръгна де. Опитах се да компенсирам загубата на време като работя през нощта, ама не си е работа. Той сам Иисус е почивал през нощта, та аз ли да се правя на по-велик?..
 Запалих си колата и се прибрах, та наздраве с биричка и кифтя от Горнооряховска скара.Последно редактирано от Кольо; 08-11-15, 20:52.Има ли желание-има и начин!
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 193 потребители онлайн. 0 потребители и 193 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар