Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеДнес бехме на тежък офроуд, обозначен с пътни знаци....
[ATTACH=CONFIG]829911[/ATTACH]
Наздраве!На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеНещо зачестиха тия знаци сигурно много аматьори карат офроуд ...наздраве
Сашо, винетката на снимката долу вдясно е необходима, за да стигнеш до тоя знак, или да караш след него?
Макар че знам отговора, де..
Ама наздраве!
Коментар
-
Коле,ожъна ли бре!
Аз за утре се точа да сея пшеницата,но днес Т-теката ме предаде,запецна регулатора на ГНП-то на макс и едвам я угасихме.След 4 часова смяна на ГНП е вече вред,малко ми трябваше днес да извикам спецовете с резаците и да я пратя към Перник,ма ще трябва да потрая аще малко...
Наздраве!Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеДнеска сякаш шъ съ нАпраа на Швейк ли, Шрек ли там...
А, наздраве!
[ATTACH=CONFIG]829913[/ATTACH]
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Ожънах Пламка.
Не ме питай за добива, че ме е яд,
Перфектна подготовка на почвата, наторено с азотно фосфорен тор, засято супер(със сеялката на Тишо), опръскано против треви, то и нямаше много трева де, окопано, но сушата явно си казва думата.
На всичко отгоре е влажна(17,7), та се наложи да правим място под сайванта. Добре, че е малко, та се оправихме. Сега се чудя дали като поизсъхне да я шитна, или да чакам цена. Заклел съм се, че повече няма да си правя такива експерименти, че от два пъти- и двата бях вътре, ама пуста лакомия за по-добра цена... Ако беше суха-щях да я дам по 28 стотинки, ама вече продаваме на дребно по 30. Лошото е че е по малко...
Иначе подготвих за сеитба, мислех днес да започна да сея, и утре да довърша, но съм уморен доста(людоеда ми изпива силиците), и отложих за утре.
То имам да сея 100 декара де, но искам и да валирам, и да стане утре. Ще видим, дано Господ е с нас.
Айде стига съм ви занимавал с моите проблеми и проблемчета, наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
За догодина си вземи Декалб!Тия цени са сигурно на дребно,оня ден фактурирах на 26ст,ако можеш-махай я.Не си струва галамацията съхраняването.
Наздраве!Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеМдаа..
Сашо, винетката на снимката долу вдясно е необходима, за да стигнеш до тоя знак, или да караш след него?
Макар че знам отговора, де..
Ама наздраве!На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеДнеска сякаш шъ съ нАпраа на Швейк ли, Шрек ли там...
А, наздраве!
[ATTACH=CONFIG]829913[/ATTACH]На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеЗа догодина си вземи Декалб!Тия цени са сигурно на дребно,оня ден фактурирах на 26ст,ако можеш-махай я.Не си струва галамацията съхраняването.
А цената е от един свинекомплекс в съседното село, купуват за себе си. Ако не си накупят до седмица две, и влагата падне до 14,5(максимум) ще я дам.
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеКолчо, имаш още 3 деня да засееш, че после ще иде лошо време, да знайш!
Манджичката която метнах във фурната е станала супер
Наздраве
Наздраве!Последно редактирано от dedoKoko; 04-10-15, 21:22.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар