Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Ти пък, само нагоре. Оди се обърни в някой трап и готово. Щъ прибия. Мноо со прозд.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеТи пък, само нагоре. Оди се обърни в някой трап и готово. Щъ прибия. Мноо со прозд.
Ама няма...
Трима прости едва вкарахме Франко в гаража с бутане. Сега да ги викам да ме бутат до гората за да се обърна-най-много да ме напсуват...
Та ще вдигам, няма накъде.
Ма като ш'ма прибиваш-глей с първия удар да ме умъртвиш. Щото стана ли след удара...
Наздраве. Бирката влиза и се чува "сссссс...."Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]815454[/ATTACH]
Наздраве!
Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнениеПрогнозата е пак за големи жеги. Наздраве с Астика.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение. Щото стана ли след удара...
Наздраве. Бирката влиза и се чува "сссссс...."За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеЗнам, знам, ще легнеш върху мен и ще умра. Наздраве.
Ама с мъже не знам-може ефекта да е обратен. Ма то при теб няма накъде, та кво ти пука...
Бе само да стане дума за простотии-еша ми няма...
Айде наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнениеАбе не е ли рано за биричка...
Наздраве!.Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
Киа спортаж2000тди 98г
Ауди А3 1.9ТДИ
Каравана Аdria 390Q
Коментар
-
Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнениеАбе не е ли рано за биричка...
За биричка не само, че не е рано, ами даже си е късно. Аз например допивам, и отивам да спя, че...
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 12 потребители онлайн. 0 потребители и 12 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар