Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеНагньетох един пипер по варненски. След кратко, но очевидно ползотворно гостуване във Варна щерката заяви, че там чушки нема, само пипер, ама пък е много вкусен. Та поръчах по Еконт пипер, че у Сф само чушки и дано докарам вкуса...
Наздраве с биричка.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Набирен съм признавам,но с музика да поздравя ей така че ми е скимнало- тия да си ги нямаме.
Бира и музика не спирам да пия,ЕLO още ми кънтят сладко в ушите, заради старото време наред с касетки на Джетро Тул, Флитууд Мак, всичко това набарано през соца от ВСИ Пловдив.
Първия ми концерт на Металика 85 в Мехико беше с кристално за времето си качество, обикалял съм цяла София да си купя дори и сборен диск на Джетро, дето още ми е ценен и си го кътам.
Който е евал унгарка на наш пясък знае, че няма найт ин Будапест
Спомени.....Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеКакво стана? Докара ли му вкуса или кво? Наздраве.
Добрутро! Честито на Крум, и да почерпи!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар