Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Какво стана? Докара ли му вкуса или кво? Наздраве.Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеНагньетох един пипер по варненски. След кратко, но очевидно ползотворно гостуване във Варна щерката заяви, че там чушки нема, само пипер, ама пък е много вкусен. Та поръчах по Еконт пипер, че у Сф само чушки и дано докарам вкуса...
Наздраве с биричка.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Набирен съм признавам,но с музика да поздравя ей така че ми е скимнало- тия да си ги нямаме.
Бира и музика не спирам да пия,ЕLO още ми кънтят сладко в ушите, заради старото време наред с касетки на Джетро Тул, Флитууд Мак, всичко това набарано през соца от ВСИ Пловдив.
Първия ми концерт на Металика 85 в Мехико беше с кристално за времето си качество, обикалял съм цяла София да си купя дори и сборен диск на Джетро, дето още ми е ценен и си го кътам.
Който е евал унгарка на наш пясък знае, че няма найт ин Будапест

Спомени.....Наздраве!
Коментар
-
На прав път съм... Още 100-200 опита и ще успея.Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеКакво стана? Докара ли му вкуса или кво? Наздраве.
Добрутро! Честито на Крум, и да почерпи!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар