С Румбата- Балчишкия набор говорихме и преценихме да не бием път до Васил Коларово и най вече да шашкаме Колето, така че кажи му направо да те води на морето което обичаш.
В събота вечер, при наборчето.
Наливната бира е позиционирана от сега, набора си е набор, еййййЙЙЙЙЙЙ това е да си born in 1973
Наливно наздраве!
Че вий сте ми били набори бре! Ха наздраве по тоз случай!
0884 987 137
В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва с "Й"
Ако си намеря самолета при подреждането през уикенда.... Че не помня де съм го забутала.
Наздраве!
Абе съмнителна ми беше ти, че имаш самолет
Наздраве .... макар да не съм '73 .. съм с чаша бира.
....
Ванката се прибира преди малко от матура по английски .... леко без настроение. Какво става Ванка? .... Ми май няма да ми дадат точки за тезата. ... Защо, каква тема, питам аз?
Ми темата беше " Да живеем ли с родителите си или не ... кое е по-добре" ... ама аз си я направих по свой си начин ... иначе трябваше да пиша като всички .... написах я под формата на песен. .... Коя песен бе Ванка? ... ми съчиних си!
Беше доволен обаче. А аз го гледах и сигурно съм се усмихвала .... мислейки си, че точно на матурата няма кой да оцени собствено мнение в такъв вид .... там нещата са други .
Незнам как ме е видял той, но ми каза: Стига де, нали и ти си човек на изкуството! Нали не си тухла в стената?!
....
Та наздраве!
Я пийте по-едно за мен, че ръката ми се оказа по-здрава от косачката и бодливата тел сега съм малко с превръзка и ми е трудно обличане и събличане но ще го преживея.
Коментар