От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеАз съм си приготвила една литрова шуменка под бюрото, ама чакам търпеливо да дойдат кифтенцата.
Наздраве!
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеАчооо ... ти що на думаш, че е тръгнАл чернокопа бре?!?
Вчера се обадих на Таргов да го питам де да пия бира, та тоа ме пратИ у една Бяла кръчма ... чернокопа още мърдаше!
Без майтап. Избрах си два ... от касата ... най-големите... на скара.
Прекарах ги и с две бири.
И днес вече ми е бирено ... та си отварям една.
Наздраве ..
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеГена, кой се каниш да биеш?
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеГена, кой се каниш да биеш?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]564877[/ATTACH]
Наздраве с биричкаRAV 4
F650GS
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеКато те гледам какъв "втален" си станАл, таа година КоНпотера да те кани другаде на гости. Иначе требе носиш половин праси или една кофа кюфтЯ
Наздраве с биричка
Коментар
-
Гена, с конниците пред теб ли ще се бориш? То с тези кулинарни шедьоври, които показваш е нормално да си понаедрял. Хапнах, допивам биричката. След малко ще ме събори вивиацеята. Наздраве на всички!Женя Вълчанова 0888272565
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеПровалих се у тоя форум! Като се регнах бях с 20 кила по-слаб...
Наздраве със свински флейки....
Женя Вълчанова 0888272565
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеАз пък като се регнах у форума бех доста по-млада. И на мен ми действа зле...
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеТо на тея години мъжете сте като дини...
................... .................... ..........................
Аз ли съм като диня МА!
Туй че одъртяваш, не означава, че ние красивите не се подмладяваме!
Наздраве!
С ракийка ..Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 20 потребители онлайн. 0 потребители и 20 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар