То било много хубаво да ходиш на състезание и да те возят, Днес съм изпил три литра бира и половин вино.
На връщане спряхме на сръбската скара на Шереметя(там, на високото) и ядохме пушени ребра на скара, пак с бира.
Та съм сит и напит, ама все пак ви казвам наздраве.
Онзи плешивия очилат от Варна пи от моята бира, ама като понечих да го снимам-крие се като гимназистка...
Ей сега ще ви покажа и снимката.
То било много хубаво да ходиш на състезание и да те возят, Днес съм изпил три литра бира и половин вино.
На връщане спряхме на сръбската скара на Шереметя(там, на високото) и ядохме пушени ребра на скара, пак с бира.
Онзи плешивия очилат от Варна пи от моята бира, ама като понечих да го снимам-крие се като гимназистка...
Че как да не бре Коле,и аз като бях млад шАфьор мерак да карам сега искам само да ме возят!
Аз такова животно-фотонамсикво не познавам.
Та снимката си е съвсем истинска, ама ти не щеш да се покажеш, че поркаш от моето пиене.
Нейсе, ако не беше срещата с познати лица и все хубави хора-днешния ден щях да го пиша пропилян.
Повече няма да ходя на това състезание. Нито като състезател, нито като зрител.
По-добре да си бях отишъл на село да си подсадя лозето...
Коментар