Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеТооо, смяната на масло е до време. После като се износят механизмите(организмите де)-смяната спира автоматично. Даже и редовното помпене не помага...
Наздраве!Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеГоворим за нов багер,не за някой 45-50 годишен...
На млади години .. и багерист ще трябва да ставам.
Де да знам аз .. кой какъв багер има.
Пацо.
При мен вали дъжд. И .. много вятър.
НАздраве!Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеБе нещо над 40 беше май... Даже знам колко точно. Ама няма да кажа щото съм кавалер, фръц!
Айде наздраве.
Наздраве!Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеНамерих нещо интересно ...специален поздрав за тихич ...http://vbox7.com/play:5dd88869cd
Благодаря за поздрава Саше , само жив и здрав братле.
Наздраве с бира!
Коментар
-
Добрутро! На кафенце,навън има към 20 см сняг и продължава да вали,а и вятъра го раздухва на където си иска.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 24 потребители онлайн. 0 потребители и 24 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар