Честито Рождество!
Бъдете здрави, имайте много късмет и все така да ви е пълно в живота, както тези дни са пълни трапезите.
Наздраве /с домашно червено вино /
Цял ден бях шофьор или на въже без бира, сега пробвах черно джони -не улазя, бело винце по Кольова запазена марка, също трудно влиза, бе викам я да сляза до мазата да си налея от наливната както си знам в две чаши.
Перманентно мога да ги пълня докато кега пуска, таман напълня едната и другата е празна.
Зациклих от кеф на Сашето с тая снимка дето Клинт Истууд само може ряпа да яде, еваларка братле за мощния балкан зад гърба ти.
Цял ден бях шофьор или на въже без бира, сега пробвах черно джони -не улазя, бело винце по Кольова запазена марка, също трудно влиза, бе викам я да сляза до мазата да си налея от наливната както си знам в две чаши.
Перманентно мога да ги пълня докато кега пуска, таман напълня едната и другата е празна.
Зациклих от кеф на Сашето с тая снимка дето Клинт Истууд само може ряпа да яде, еваларка братле за мощния балкан зад гърба ти.
Кен линията (Can Bus-a) е комуникационна линия у багерите и другото земекопна техника по наше село, осъществява комуникацията между ECU-то, BST-то и BBT-то, и разни сензори и други глупости из електрониката и става голяма манджа общо взето.
Наздраве!
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Б тате, виното постно ли е?
и след минута - ами водката ти, тя постна ли е ?
Водката Вени е постна, а виното не е.
Това според юдейските вярвания.
Понеже във виното се съдържат живи организми-бактерии и дрожди-с пиенето на вино поглъщаш и някаква "животинска" храна. По тази причина по време на техните "пости" не ядат хляб с мая. Само със сода.
А във водката не могат да виреят никакви организми(освен такива като нас де, ама е друг разговор), затова и тя се казва,ч е е постна.
Коментар