На една бензиностанция виси голям плаката:
"Заредете за 20 лева, и участвате в томбола за безплатен секс"
Отива един човек с приятеля си да зареждат, заредили за 25 лева, и попитали за томболата. След малко им отговорили, че не печелят, да опитат отново...
На връщане човекът споделил с приятеля си:
-Чудно, а жената като зарежда-винаги печели от томболата...
Наздраве Виво.
Въх Кольо.......тя мойта работи на бензиностанция..........колко ли награди е раздала ха ха ха ......тя затова всяка вечер я боли глава.....Наздраве
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Добра вечер на всички знайни и незнайни баровци и баровки . Приключи приключението Варна...........да благодаря на всички Варнанлии за гостоприемството............цяла година не можах да изтрезнея..........и от разходки ми се повръща вече.....Наздраве
О градски , къде се губиш по варненско ...наздраве
Изданието на книжката The Hobbit, наречена "Билбо Бегинс - или дотам и обратно" е 1975. Нашите ни го четяха вместо приказки. След време аз си я четях. После излезна и "Властелинът..." после и филмите един по един. Властелинът ме изкефи, въпреки че обикновено не харесвам филми, след като съм чела книгата - все съм си ги представяла другояче. Този се е получил. Те така. Книжката още си я пазя, много вехта, даже Мия я чете миналото лято.
Наздраве!
п.п. виж рекламите ме дразнят.
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Изданието на книжката The Hobbit, наречена "Билбо Бегинс - или дотам и обратно" е 1975. Нашите ни го четяха вместо приказки. След време аз си я четях. После излезна и "Властелинът..." после и филмите един по един. Властелинът ме изкефи, въпреки че обикновено не харесвам филми, след като съм чела книгата - все съм си ги представяла другояче. Този се е получил. Те така. Книжката още си я пазя, много вехта, даже Мия я чете миналото лято.
Наздраве!
п.п. виж рекламите ме дразнят.
Виве ,имаше и едно списание "Дъга",там го имаше на комикс.Наздраве
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Това е, щото си мъничка...
Аз по това време бях в 6-ти клас, или 7-ми... не помня вече.
и понеже по някаква случайност се научих да чета на четиригодишна възраст, и много ми се четеше, доста бях прочел до тогава.
Ама хобитите - не ми харесаха - нещо детско ми изглеждаше.
То и Пипи Дългото Чорапче - и там така, ама с убеждението, че си е детска книга от моето си детство, си я приемам Астрид Линдгрен. Ама по-насетне... нещо...
То това - зарежи..
Виж кво стана със Сончето - или е почнала с греяната ракия, или се е задавила с голия...?
то не, че пречи, ама не се сетих да го сложа в рецептата - един много здрав секс, дори със сополи и запушен нос, води до моментално лекуване..
Важно е да си завит добре след това!
И една греяна ракия, де
Коментар