Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
Такава една снимка обаче, може накара всеки да прати по дяволите фаста-поста и да се отдаде на чревоугодничество.
Но аз съм непреклонен срещу плътските страсти и продължавам на духовна храна +,- една две ютии за шарена сол.
Наздраве с наливна бира, някоя друга цигара и блусарско мезе с много подправки-истини от живота:
Коментар
-
Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнениеКато един богобоязлив християнин реших да се смиря днес с постене-само на бира и цигарки.
Такава една снимка обаче, може накара всеки да прати по дяволите фаста-поста и да се отдаде на чревоугодничество.
Но аз съм непреклонен срещу плътските страсти и продължавам на духовна храна +,- една две ютии за шарена сол.
Наздраве с наливна бира, някоя друга цигара и блусарско мезе с много подправки-истини от живота:
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Май повечето са се мотали натам-насам.
Вили е била на посещение на станимашката малага, Евгени пак е ял от мамините мекички, а Ачо е ходил на поклонение с Дида и децата (снимката с децата под скалата е много силна)
Аз си огледах пораженията от снега. Счупените клони са малко, но хризантемите ми са станали на нищо.
Орязах каквото можах.
Наздраве!Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
-
Аз метнах в тавата четири лаврака бяха около 2 килограма с малко зехтин, розмарин и .. оше някакви миризми.
Наливам си едно тъмно и ... чакам.
Наздраве!Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Аз пък отрязах с огромно нежелание едно 50годишно дърво, но нямах избор... Дървото износи две китайски резачки. След това запалих Щила... Досега го кроих с помощта на Станко, но ми писна и си отворих един Старопрамен. Отворих си работа поне за месец.
Наздраве!"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 19 потребители онлайн. 0 потребители и 19 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар