Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Като един богобоязлив християнин реших да се смиря днес с постене-само на бира и цигарки.Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение

Такава една снимка обаче, може накара всеки да прати по дяволите фаста-поста и да се отдаде на чревоугодничество.
 Но аз съм непреклонен срещу плътските страсти и продължавам на духовна храна +,- една две ютии за шарена сол.
 Наздраве с наливна бира, някоя друга цигара и блусарско мезе с много подправки-истини от живота:  
 Коментар
- 

Я пък пържа компири за бирата,взех си 4 литра и две кила картошки!Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнениеКато един богобоязлив християнин реших да се смиря днес с постене-само на бира и цигарки.
 Такава една снимка обаче, може накара всеки да прати по дяволите фаста-поста и да се отдаде на чревоугодничество.
 Но аз съм непреклонен срещу плътските страсти и продължавам на духовна храна +,- една две ютии за шарена сол.
 Наздраве с наливна бира, някоя друга цигара и блусарско мезе с много подправки-истини от живота: 

Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
 ОРЕЛ ASTRA
 РСПБЗН-Приморско
 Коментар
- 

Май повечето са се мотали натам-насам.
 Вили е била на посещение на станимашката малага, Евгени пак е ял от мамините мекички, а Ачо е ходил на поклонение с Дида и децата (снимката с децата под скалата е много силна) 

Аз си огледах пораженията от снега. Счупените клони са малко, но хризантемите ми са станали на нищо.
 Орязах каквото можах.

Наздраве!Suzuki Jimny, 1.3, 2009
 Коментар
- 

Аз метнах в тавата четири лаврака бяха около 2 килограма с малко зехтин, розмарин и .. оше някакви миризми.
 Наливам си едно тъмно и ... чакам.

Наздраве!Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо. " "
 Коментар
- 

Аз пък отрязах с огромно нежелание едно 50годишно дърво, но нямах избор... Дървото износи две китайски резачки. След това запалих Щила... Досега го кроих с помощта на Станко, но ми писна и си отворих един Старопрамен. Отворих си работа поне за месец.
 Наздраве!"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 143 потребители онлайн. 0 потребители и 143 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

...наздраве с бирка
...наздраве с бирка 

Коментар