Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от vesikirova Преглед на мнениеРазбира се, че може!
Наздраве!
Наздраве!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеНали ще са на гости. Трябва да сме домакини любезни и да покажем прелестите на нашия роден град.
Наздраве!
Наздраве!Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеДа, Веси, добре си ни дошла! Чакаме ви в София с Колчо, който ще почерпи Вива и ще викне на Джедая за нея специално един гьобек!Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеДобре дошла Веси.
Преди често пътувах до София служебно, скоро не ми се е налагало, но ако се наложи непременно! Кольо да почерпи?! - никога!А лично аз и Вива ще му изиграем едно/особено аз съм много добра в танците
/
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение...Това беше за поста на Геновева.....
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеХодете си... Това беше за поста на Геновева, ама много сте продуктивни тази вечер...
Браво, Веси, че си добра в танците! А в кои танци?
Наздраве!Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Барът се пука по шевовете! 9 гости - заповядайте, влезте, не надничайте през джама само!
В момента 20 потребители разглеждат темата. (11 регистрирани и 9 гости)
- Vili4ka,
- Гриша,
- Вива (Liebherr4eto)+,
- Димитър Колев,
- Иван Жоров,
- [COLOR=DimGray ]roskorangerover[/COLOR],
- Румен Милков - FREEFLYER,
- vesikirova,
- Румен Петров - RFF+,
- Ангел Иванов/sereco1/,
- bochkata
Наздраве!Кръвна група 0+
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение... Както се изразиха някои-"копал е нивата"....
Наздраве на останалите!Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеМоже да идем на чалготека даже.
Наздраве!Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеАко ще ми говориш на Геновева няма да ти викам наздраве, докато не почнеш да слушаш чалга!
Наздраве!
Чалгаджийка такава... А ми се пишеше приятел...
Аз също няма да ти викам наздраве, докато не пуснеш поне три пъти поред Металика. Или нещо от сорта.
Ха!Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеЕх, бе, ай спри сЪ вече!
Браво, Веси, че си добра в танците! А в кои танци?
Наздраве!
Коментар
-
Ех, Колчоооо, Металика ли ти се слуша, бе, за това ли бил целия цирк!
Наздраве!Кръвна група 0+
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар