Не е за търговски вид - не не се продава. Просто махам последствията от известен форумен сервиз. Тази кола ме влюби в себе си и мисля да уволня всички останали говна, като Пахероси, мерцедеси и т.н. Остават само тя и Трипера.
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
При мен не вали Току що вкарах Койотата в гаража, че се стъмни. Наздраве на всички и честита рожденичка на Сончето, която е разумно да изгони гостите, за да остане пиене
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
При мен не вали Току що вкарах Койотата в гаража, че се стъмни. Наздраве на всички и честита рожденичка на Сончето, която е разумно да изгони гостите, за да остане пиене
Е това е жестоко! Четете и се учете!
Наздраве!
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Не съм казвал, но пак повтарям:
Честит рожден ден на Сониното Стефи! Да е живо и здраво, както и Стефиното Сонче, и сичкуту навалица около ньим! Казах!
Наздраве!
Не съм казвал, но пак повтарям:
Честит рожден ден на Сониното Стефи! Да е живо и здраво, както и Стефиното Сонче, и сичкуту навалица около ньим! Казах!
Наздраве!
Ради ми дойде на гости, и ще пием бира с него.
Та наздраве от двама ни.
Преди време ви пуснах тази песен, с въпрос-някой може ли да познае коя е платинено русата дама от бек вокалите. Много известна е в съвременната поп музика.
Коментар