Бе то се прави като мебел, едно малко хладилниче и хоп:
Наздраве!
То хубаво,но ако ти свърши кега по средата на купона(неизбежно ще свърши),ще ти трябва денонощие докато се охлади следващият.Ората са го измислили,охлажда се бирата точно преди консумация,и да свърши,нема изненади,залагаш следващият кег и си джъткаш.Инсталации има всякакви,ръгаш в контакта и след половин час имаш годна за консумация охладена бира по твой вкус,инак пак си мяза на мебел,и не заема много место.Ей го,и не е много скъп:
Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Тоа брат'чеда не е човек!
Да ми се обади у един часа, у събота, докато съм се оклепал до ушите със силикон, щото свърши хартиеното тиксо и парцалите свършиха, тоалетната хартия и тя, псувам тоя дето измислил силикона до дваесто коляно.... А нашия бил на Вратцата в ресторант "Чайка" пред не знам си к'ъв си боб, панагюрски ли, клисурски ли, и СЕВЕРОЗАПАДНА ВРАТНА ПЪРЖОЛА. Казвам ви този не е човек
Вече реших за себе си - ставам съботянин, тия май събота не работят
Наздраве с една ледена биричка.
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар