Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеМачоко днеска одруса още една слива.
Седем кофи и половина.
[ATTACH=CONFIG]727242[/ATTACH]
А кака и още не е узряла.
[ATTACH=CONFIG]727244[/ATTACH]
А, наздраве!
Или ти като мен ракията, я трупаш на тавана.
Жив и здрав!
Наздраве Сашкин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнениеКоле ожъна ли бре братле?
Пламене, я да начертаем един Бермудски триъгълник- не оня с който ни шашкаха в казармата,бахти в Грудово или Елхово работа нямаме макар, че най яките ДЗС-та бяха концентрирани в Ямболски окръг, та да видим кой е по близко и да си бием камшика и да отрежем главата на Колето с 20 лева на декар
Аз пари от приятел не искам ,и приятел за пари не искам, кинтите са най- гадната чума която разваля всичко и прави всичко.
Но ако видя приятел да се тормози заради ръганите пари, и за хляб да не ми останат, ще му дам.Още един два дена ще те изтрая Коле и тръгвам с мегичката
Наздраве!
Днес духа вятър, долу-горе пече слънце, и утре ще изчакам, та дано във вторник да може да се влезе. Ако не-в сряда, тази седмица по нашия край няма да вали. Поне прогнозата е такава де. Иначе нивичката която ми жъне всяка година е свободна, сега пречките са от времето.
Като им разправяме на хората, че имаме "фабрика под небето", те не разбират за какво става въпрос.
Виждат само новозакупените "джипове", и "зърнар" стана мръсна дума, нещо като депутат или олигарх...
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеВиждат само новозакупените "джипове", и "зърнар" стана мръсна дума, нещо като депутат или олигарх...
За жътвата взех овчарчето Илийчо сина на овчаря ,който пасе овцете на бащата.
Два дена го учих как да кара юмз-то обяснявам и показвам на по ниска скорост с междинна газ, на каквато скорост натоварен изкачваш баир на такава и слизаш, иди учи чобанин на тракторлък, да не казвам колко пъти му хвърлях овчарската сопа от трактора.Както и да е свърши се.
Наздраве с бира!
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
Наздраве Саше!
Страхотна е Дъфи с уелския си чар,имам позната която пребори рака на гърдата и в цялата мъка с радио и химо терапии и рязане до не знам колко ,щото жената не ще да ми каже- Милост на Дъфи и Любовта хапе на Деф Лепард някак си й дадоха криле.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеИ ти де ходиш бе?..
Ако не беше ми се обадил вчера щях да си мисля, че са те пленили жените у вас...
Наздраве.
Наздрае с водчицаRAV 4
F650GS
Коментар
-
Не, ще я изгоня тази принцеса.............
Толкова ми е накипяло от глезотии и номера, ама хайде да не ви развалям пиенето...
Последно наздраве, аз си лягам.
Няма да мога да спя, ама кво... Нали оня е свикнал да тегли заради цялото семейство...Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 14 потребители онлайн. 0 потребители и 14 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар