Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Бравос братле, язък само ,че от сливи не става бира.Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеМачоко днеска одруса още една слива.
 Седем кофи и половина.

[ATTACH=CONFIG]727242[/ATTACH]
 А кака и още не е узряла.

[ATTACH=CONFIG]727244[/ATTACH]
 А, наздраве! 
 Или ти като мен ракията, я трупаш на тавана. 
 Жив и здрав!
 Наздраве Сашкин!  
 Коментар
- 

Вчера следобяд валя сериозен дъжд... Ако не беше-вече да съм прибрал зърното.Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнениеКоле ожъна ли бре братле?
 Пламене, я да начертаем един Бермудски триъгълник- не оня с който ни шашкаха в казармата,бахти в Грудово или Елхово работа нямаме макар, че най яките ДЗС-та бяха концентрирани в Ямболски окръг, та да видим кой е по близко и да си бием камшика и да отрежем главата на Колето с 20 лева на декар 
 Аз пари от приятел не искам ,и приятел за пари не искам, кинтите са най- гадната чума която разваля всичко и прави всичко.
 Но ако видя приятел да се тормози заради ръганите пари, и за хляб да не ми останат, ще му дам.Още един два дена ще те изтрая Коле и тръгвам с мегичката 
 Наздраве! 
 Днес духа вятър, долу-горе пече слънце, и утре ще изчакам, та дано във вторник да може да се влезе. Ако не-в сряда, тази седмица по нашия край няма да вали. Поне прогнозата е такава де. Иначе нивичката която ми жъне всяка година е свободна, сега пречките са от времето.
 Като им разправяме на хората, че имаме "фабрика под небето", те не разбират за какво става въпрос.
 Виждат само новозакупените "джипове", и "зърнар" стана мръсна дума, нещо като депутат или олигарх...

Наздраве.Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

Поне докато си караме ЮМЗ-тата камъни в бъбреците няма да имаме, и олигаси няма шанс да станем.Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеВиждат само новозакупените "джипове", и "зърнар" стана мръсна дума, нещо като депутат или олигарх...
 За жътвата взех овчарчето Илийчо сина на овчаря ,който пасе овцете на бащата.
 Два дена го учих как да кара юмз-то обяснявам и показвам на по ниска скорост с междинна газ, на каквато скорост натоварен изкачваш баир на такава и слизаш, иди учи чобанин на тракторлък, да не казвам колко пъти му хвърлях овчарската сопа от трактора.Както и да е свърши се.
 Наздраве с бира!  
 Коментар
- 

Сега да ти казвам ли пак ,че умееш с памук да извадиш душата?Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение 
 Наздраве Саше! 
 Страхотна е Дъфи с уелския си чар,имам позната която пребори рака на гърдата и в цялата мъка с радио и химо терапии и рязане до не знам колко ,щото жената не ще да ми каже- Милост на Дъфи и Любовта хапе на Деф Лепард някак си й дадоха криле.

Коментар
- 

Тук съм бре, ама то беше одене по сватби, посрещане на баби, раота и те така.Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеИ ти де ходиш бе?..
 Ако не беше ми се обадил вчера щях да си мисля, че са те пленили жените у вас...

Наздраве.
 Наздрае с водчицаRAV 4
 F650GS
 Коментар
- 

Не, ще я изгоня тази принцеса   ............. .............
 Толкова ми е накипяло от глезотии и номера, ама хайде да не ви развалям пиенето...

Последно наздраве, аз си лягам.
 Няма да мога да спя, ама кво... Нали оня е свикнал да тегли заради цялото семейство...Има ли желание-има и начин!
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 118 потребители онлайн. 0 потребители и 118 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар