Аааа. Той Колето си има миксерче бе! До тоалетна чиния има много пасти да яде возилото. Ма нема лошо. Едни имат клуб дето условието е да имаш Двуколесно с двигател.
А Наздраве!
Коле. Нали не се сърдиш за "миксера" Брат?
Глупости говорите с Гришата. Това си е чиста косачка. Наздраве!
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Глупости говорите с Гришата. Това си е чиста косачка. Наздраве!
Не става дори и за косачка.
Имаш ли проблеми с бъбреците - сядаш на тая табуретка и всичко О.К. Това при положение, че сливиците ти са си на мястото им, щото иначе нанай си бъбреци. Ще излетят барабар с всичко дето е около тях през муцуната ти А пък и с тия гуменетки стъпиш ли на павета от тракане на чеенето ще ти се заварят пломбите една за друга (опа и к'во стана... бъбреците-увисват в устата), като след среща с ел. ток.
Наздраве!
п.п. Ама как се изказах! Напълно в духа на форумен спец
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
На тема матори ли сме, че да си кажа? Вуйчо ми се преби с мотор, племеника ми също, като бях в казармата, излезнах с чужд мотор и за малко не ми стигна да се утепам, та матор ли - не щем да чуем!
Наздраве!
Божич! Бахти колко си черноглед! Нито аз, нито някой друг моторджия се качва на мотор с идеята да се пребие. Карането на мотор е начин на живот мамка му. Ма живота е .... глей ми подписа! Има защо да съм го писал.
Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
Ааа, изобщо не се коркам за "тоалетни чинии", миксери" и т.н. Пък Григор ако иска да знае-наемам се с бръмбъзъка да тръгна за София, ако се наложи. Не, че ще е бързо или приятно(максимална скорост 45км/ч), ама ще стигна.
Добро утро. На кафенце.
И днес няма да се жъне, и утре, все валежни прогнози...
Добрутро и от дедо ви.
Според прогнозите за цъфтежа на джанките в централна Австралия
и наклона на дръжките на арктическите любеници (дини за някой)
би трябвало днес да ме пуснат най накрая. Вчера спецялиста по моторчета не се явил
Та нема кой да чуе ехото от чука по челото...
Ама днес а дано, иначе довечера пак презоградска, бал съм га...
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Добро утро!
Божич, аз пък познавах едни, дето не пиеха, не пушеха и даже мотор не караха, пък отидоха без време откъм неправилната страна на тревата.
Със сигурност живи от живота няма да излезем
Коле, не ми казвай, че това червеното изобщо тръгва като му седнеш. Ще ти дам едно кръгче с Африката. Тя милата тази година е навъртяла едва 3000км...
Наздраве
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Добрутро и от дедо ви.
Според прогнозите за цъфтежа на джанките в централна Австралия
и наклона на дръжките на арктическите любеници (дини за някой)
би трябвало днес да ме пуснат най накрая. Вчера спецялиста по моторчета не се явил
Та нема кой да чуе ехото от чука по челото...
Ама днес а дано, иначе довечера пак презоградска, бал съм га...
Коментар