Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЗемай. Дваесе.
Майтап, вземи за мен един, ама държа да си го платя като дойда. Ако ще се правиш на богат-недей взема, аз ще се оправя през нета.
За богатства ми говориш... ми, говори си
Без наздраве си!Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Гришо, май през цялото време сме си комуникирали мислейки си различни неща.
Досега аз съм имал предвид ти да купиш билетите физически, без финансово задължение. Демек-като дойда ще си платя билета. Ти си мислел да ме черпиш, и с тези различни нагласи сме си писали, говорили...
Пак ти казвам-държа(и то много) да си платя билета. Твоята услуга ще е да го вземеш и съхраняваш, да ме посрещнеш някъде из София, и да ме заведеш до Армеец. После напиването се подразбира...
На кафенце.
Изпивам го и отивам на село. С първите слънчеви лъчи трябва да съм на нивата и да си култивирам безметежно...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Добрутро.
Снощи, гледам -някои от вас се забляли и премествали стълбове,
други чакали да се вдигне (росата де) че да си пуснат семето,
трети искат да идват в София на Арена и после да се черпават с четвърти,
ама не подвикват да се черпаваме оПщо...
И накрай кака не била метнала никой вчера, ама аз я преметнах нея пък по случая..
Назкайве.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Първоначално публикуван от acid rain Преглед на мнениеВече не пия.Трябва ли да сменя групата на бара с такава на трезвениците ,или 'на кафе'))))
поздрави!Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение...Звинителната бИляжка както казва Дедо Коко требе да е стъклена и с подходящите, етикет, градуси,и количество....
Наздраве!
п.п. Имаме банкетче, не знам дали е нужно да споменавам...The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
п.п. Имаме банкетче, не знам дали е нужно да споменавам...
Аре да го захапвате,приятен обяд и наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнениеСакън...да не си посмяла......за вечни времена ли спря градусовите напитки? туй между другото. Тук знайш ли колко ту пием ту не пием, ма са Звиняваме подходящо на някоя сбирка....Звинителната бИляжка както казва Дедо Коко требе да е стъклена и с подходящите, етикет, градуси,и количество....Колкото по божествено красиво е нещо,толкова по безбожно скъпо е...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 26 потребители онлайн. 0 потребители и 26 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар