Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Скочих до мазата за още биричка по хавлия, домързя ме ,пък и кой ще ме срещне, не тая срамотия повече няма да я бъде- да се прибират комшийките тинейджърки и в асансьора с тях да се чудя бира ли да държа или да не падне хавлията.
От утре наливното в къщи и никакви похождения в асансьора.
Наздраве с бира!
Последно редактирано от тихич; 12-03-14, 23:14.
Коментар
-
Тишо, благодаря за поздрава. Акцентът при мен е върху Дейвид и, ако не пишех от някакъв скапан таблет, щях да ти отвърна с Shine your Crazy diamond (дано не съм объркал заглавието)Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеТишо, благодаря за поздрава. Акцентът при мен е върху Дейвид и, ако не пишех от някакъв скапан таблет, щях да ти отвърна с Shine your Crazy diamond (дано не съм объркал заглавието)Наздраве!Ако не съм уцелил имам в предвид клипа , здраве да е и наздраве!
Това велико парче с едно уаки баки, ще изпразни кеговете, баси яката песенПоследно редактирано от тихич; 13-03-14, 00:02.
Коментар
-
Ебаси кефа, няма жива душа в бара и пукницата е моя и няма да си хабя поздравите с респект или да чакам някой да се сети за смотания Добричлия и да каже наздраве.Супер!
Наздраве на който не спи!
Пинковците са богопомазани и песните им естествено, но един техен кавър или Хев а сигар е ирезистабъл в компанията на Фооооо Файтърс
Коментар
-
Днес пак ще си бъхтя ангелите да заварявам тръби пълни с мазут,лесно е с нови и с аргона, но пуста фермерска скрънза , пък и обичам да ми е гадно за да ми е сладка бирата вечер.
Баси свинщината и надеждата, поне няма да ръждясат отвътре,преди години като млад мераклия, правих всичко да издържи вечно, но сега сякаш май ми се иска да не ме надживее.
Наздраве с поздрав за лека, че ми писна да ходя до мазата за бира
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 12 потребители онлайн. 0 потребители и 12 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар