Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Стига сте рИвали бе, ето ма.
Есента заварих и поизправих един плуг на колега-земеделец, искаше да ми плаща, ама аз му рекох като заколи някое теле да даде малко месо. Мислех, че е забравил, ама днес ми донесе 5 кила телешка кайма. Аз пък си купих още толкова свинска, и вече на терасата висят 30 чатала наденици.
Нека да ми е зле...
Наздраве с винце и жарено месо.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
А Добра вечер!
Днес съм се разпуснала....ракиика със салата домати със сиране чесън и песто, пиуешки пържоли а сега и бебето плаче....Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеХубаво нещо си е планината.
Наздраве и приятно изкарване, Рейн!
Наздраве, пианисти!
Ми наздраве,колеги-пианисти!Колкото по божествено красиво е нещо,толкова по безбожно скъпо е...
Коментар
-
Наздраве, Доби!
Има си нужда и от една ракийка .
Рейн, който иска удобства, да си седи вкъщи или на хотел с глезорийки и спа щуротии.
Ама така нищо не се усеща.
Завиждам ти и ти свалям шапка. Истински планинар, а не пишман турист!
Браво!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение....и вече на терасата висят 30 чатала наденици.
Наздраве с винце и жарено месо.
Радвам се Коле, че с тоя купешки петрохан докле го измътиш в най малката стаичка, досега кафето ти беше най хубаво
Наздраве с бира!
Коментар
-
Тишо, и аз се учудих, ама е факт. То червата са малко тънки, та най-вероятно заради тях. Абе не е важна бройката, а килата. Ако ще и на 100 чатала да ги направя-10 кила кайма са си все 10 кила...
Ще има за мезе на винцето.
Наздраве.
А за кафето както казах-изобщо няма смисъл да се пише.
То е все едно като фолмула 1 по времето на "ерата Шумахер"-интригата е за второто място, щото първия се знаеше кой е.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеТишо, и аз се учудих, ама е факт. То червата са малко тънки, та най-вероятно заради тях. Абе не е важна бройката, а килата. Ако ще и на 100 чатала да ги направя-10 кила кайма са си все 10 кила...
Ще има за мезе на винцето.
Наздраве.
А за кафето както казах-изобщо няма смисъл да се пише.
То е все едно като фолмула 1 по времето на "ерата Шумахер"-интригата е за второто място, щото първия се знаеше кой е.
Храсиф, наздраве да та ева!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеДори и аз преядох
Наздраве!Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 46 потребители онлайн. 0 потребители и 46 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар