Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Стига сте рИвали бе, ето ма.
Есента заварих и поизправих един плуг на колега-земеделец, искаше да ми плаща, ама аз му рекох като заколи някое теле да даде малко месо. Мислех, че е забравил, ама днес ми донесе 5 кила телешка кайма. Аз пък си купих още толкова свинска, и вече на терасата висят 30 чатала наденици.
Нека да ми е зле...
Наздраве с винце и жарено месо.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
А Добра вечер!
Днес съм се разпуснала....ракиика със салата домати със сиране чесън и песто, пиуешки пържоли а сега и бебето плаче....Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Така е,като допинг е!Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеХубаво нещо си е планината.
Наздраве и приятно изкарване, Рейн!
Наздраве, пианисти!
) Купуваш 'реквизит''за хиляди лева ,за да отидеш на място без ток,кенеф,с вода от дупка в езеро
,но пък усещането е ...
Ми наздраве,колеги-пианисти!

Колкото по божествено красиво е нещо,толкова по безбожно скъпо е...
Коментар
-
Наздраве, Доби!
Има си нужда и от една ракийка .
Рейн, който иска удобства, да си седи вкъщи или на хотел с глезорийки и спа щуротии.
Ама така нищо не се усеща.
Завиждам ти и ти свалям шапка. Истински планинар, а не пишман турист!
Браво!
Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Ти мене не ме кръщавай, че от десет кила месо си направил 30 наденици, освен да са 30 кърначетаПървоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение....и вече на терасата висят 30 чатала наденици.
Наздраве с винце и жарено месо.
Радвам се Коле, че с тоя купешки петрохан докле го измътиш в най малката стаичка, досега кафето ти беше най хубаво
Наздраве с бира!
Коментар
-
Тишо, и аз се учудих, ама е факт. То червата са малко тънки, та най-вероятно заради тях. Абе не е важна бройката, а килата. Ако ще и на 100 чатала да ги направя-10 кила кайма са си все 10 кила...
Ще има за мезе на винцето
.
Наздраве.
А за кафето както казах-изобщо няма смисъл да се пише.
То е все едно като фолмула 1 по времето на "ерата Шумахер"-интригата е за второто място, щото първия се знаеше кой е.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Или като Дакар!Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеТишо, и аз се учудих, ама е факт. То червата са малко тънки, та най-вероятно заради тях. Абе не е важна бройката, а килата. Ако ще и на 100 чатала да ги направя-10 кила кайма са си все 10 кила...
Ще има за мезе на винцето
.
Наздраве.
А за кафето както казах-изобщо няма смисъл да се пише.
То е все едно като фолмула 1 по времето на "ерата Шумахер"-интригата е за второто място, щото първия се знаеше кой е.
Храсиф, наздраве да та ева!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Коментар
-
Щом и аз забелезАх...Стига яде, бре! Давай да пием по едно.Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеДори и аз преядох
Наздраве!Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Коментар