Нещо за Любовта....ама вече забравих, щото аз съм от вторите дето каза Коко, залюханите, ама ми било от ЕГН то, че кой ши тръгне да мисли с леля си за Либов...
Айде още с нищо...ма ми е студено нещо и май ще си сипя една греянка за загрявка, е не е дюлева ама е кайсиева, кофтито е че свърши, и от утри на дренкова трябва да минаваме....тя дъхава ама силна.....като новата Любов(ма ко беши туй бе Либов)
Е що няма човече с ракиена чЕшка а, и с винена....
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Дано.
Време е да има и истинска "либофф" в бара, че с тези "пориви" на мъжката част да се хвърля една връз друга, ще трябва да го прекръстим от Бар "Наздраве" в Бар "Нездрави".
Да ме извинявате, обаче поривите на оная там морската част и Компотера, нямат нищо общо с останалата мъжка част. Както знаете имам си попадия дето я чакам по Великден да “оздравее“ и изобщо не си падам по такива с “буйни“ прически
Наздраве със сланинка и червено винце
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYERПреглед на мнение
Да ме извинявате, обаче поривите на оная там морската част и Компотера, нямат нищо общо с останалата мъжка част. Както знаете имам си попадия дето я чакам по Великден да “оздравее“ и изобщо не си падам по такива с “буйни“ прически
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYERПреглед на мнение
Хмм, дедо Попе, чи ко и й станало на момето бре?
Га я видох нищо и немаше-верно есенес беши.
И толкоз трудна болес- чак за Великден да оздравей?
Да ни си я повредил нещо, а?
Наздраве!
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Хмм, дедо Попе, чи ко и й станало на момето бре?
Га я видох нищо и немаше-верно есенес беши.
И толкоз трудна болес- чак за Великден да оздравей?
Да ни си я повредил нещо, а?
Наздраве!
Я им казАх, че са изкулцатат с тея хамави пози, ама не ме слушат да ги ева!
Ей, Вили, някаква епидемия е. Същото е положението в Търново велико и Разград.
Онзи ден пристигнах за изпит с двадесет и четири часа по-рано. На следващия ден след изпита си забравих главата в университета. Сядам в колата, завъртам ключът и нъц... Странно, защото нещото от тридесет години не е проявявало подобно своеволие. И то на бензин. Да, де, ама аз съм механик-водач, макар и начинаещ, на небесно син Жигулатор. Няколко стотин метра минах в проби, докато акумулатора не рече да си гледам работата. Е, нали това правя?! Тъкмо щях да го свалям и бегом към автобуса с него, и инстинктивно посегнах към вълшебното ключе (спира огинът към цилиндрите) и... то в изключено положение... Добре, че се намериха добри хора, ама и с кабели.
А пък днес татко, освен че имал някакви досадни болежки сутринта, по някое време си сцепил главата. На обяд счупил бурГана, както би казал другаря Гагич, с мед, а за финал, ключовете, които пуснал на майка в торбичка от терасата, се закачили на един клон на едно не особено ниско дръвче. И в момента продължават опитате да бъдат свалени. Ще се включа.
Страшно е! Пазете се!((((
Наздраве с чаша червено вино.
Последно редактирано от Малкия Румба; 29-01-14, 20:46.
Аз да се отчета - сготвих леща, кюфтенца и спагети и изобщо не се наложи да викам 112! Всичко е вече готово, котлоните - изключени, а аз съм цяла целеничка! Ха!
Наздраве!
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар