Опа! Аз не разбрах кого са приели, мисля, че е колежката му, що иначе "всичко се свърши"... знам ли! Жоре, я кажи за мен недоразбралия и питай за мусаката.
Наздраве!
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Ми сложи си очила. Къф ти е проГлема.
И не мой да викаш чи отиваш при Е-контя, ами при Е-вгени...
Наздрави!
Ми Евгениии....утре вечер у Мишо и Лидка мишо си е месояден и Сашо и той...няма да та оставят да си одиш ни гладен ни жаден...е не знам мусака може и да не е, ама все ще си хапнете и пийнете и то домашни питиета(щото са от нас) и ще ви е готино, нищо че обстановката е като в стара столична квартира....но те са готини.
Коле, запуши си ушите тая вечер съм се развихрила на стари чалгиии проститии и Биг Мама скандал на чича ако не заспи
А Наздраве ви!
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
За едни и същи говорим! Птиказката е със дупки и пръчки и тук там некоя топка, а тея твойте квадрати, после ще трябва да го показвам на учителка по геометрия, за да му се радва.
Наздраве!
За едни и същи говорим! Птиказката е със дупки и пръчки и тук там некоя топка, а тея твойте квадрати, после ще трябва да го показвам на учителка по геометрия, за да му се радва.
Наздраве!
Кви квадрати, бре? Подписа ми е на японски (освен ако нямаш японски на квото там четеш форума). Днес май никой не си е пил хапчетата.
Наздраве!
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Току що съобщиха на моята девойка, че е приета в един от най-престижните унивеситети в US, на пълна издръжка и стипендия. За такова място кандидатстват 50000 човека от цял свят. Гордея се с нея, ама имам и буца на гърлото, че всичко се свърши.
Ае, за младите, нека се развиват. Аз пък се гордея с нея.. И съм благодарен на съдбата, че познавам такъв човек..
Жорка...то сичкото Юбаво ма земи са загледай по некоя по тунквана кака ...щот скоро и дИвойките няма да ти чукват две яйца и да си лягате....и буцата все по голема ша става....пък друго си е да има някой да ти пази дветИ яйца до и слез вечеря.....
Мали май много ми доди виното..... А Наздраве ви!
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар