Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
0887770735
Група трезвеници-саботьори е видяна да краде жици в района на Панчарево, поради което половината Панчарево, Горубляне и Герман бяха без ток няколко часа и не можеха да пият онлайн. Проблема вече е отстранен и мога да Ви кажа наздраве с червено вино.
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Понеже съм го чувал това име-Селена Гомес викам си я да чуя какво пее тази, май лапетата доста я харесват.
Е, пуснах клипа, ма на едната трета го спраях с отвращение.
БАси, това ли слушат сега децата? Ми то таз не може да пее бе, какво има за слушане.
Ааа, сетих се, сигурно има готин гъз и няколко пъти си е показала циците, та тийновете се празнят само докато я видят...
Понеже съм го чувал това име-Селена Гомес викам си я да чуя какво пее тази, май лапетата доста я харесват.
Е, пуснах клипа, ма на едната трета го спраях с отвращение.
БАси, това ли слушат сега децата? Ми то таз не може да пее бе, какво има за слушане.
Ааа, сетих се, сигурно има готин гъз и няколко пъти си е показала циците, та тийновете се празнят само докато я видят...
Айде наздраве с ракийка.
Пълна боза са Коле, както винаги казвам. Само момичките ми харесватНаздраве с Ракийка и салатка,царевица с майонеза!
Що боза бре що не ги харесвате.Още си спомням как говореха за нас дето слушахме рок............е и какво.А и още го слушам но не само,между другото малкия като кача в колата или джипа вика тате давай АС/ДС, а е само на 8 още.Естествено всичко си е заредено.Наздраве
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
0887770735
Коментар