Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Добро утро.Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
Стефан Арзатов
Коментар
-
Добро утро и успешна седмица.....моята ще е доста трудна.....имам среща с данъчните.....
На Кайве...само как не ми се почва...Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнениеДобро утро и успешна седмица.....моята ще е доста трудна.....имам среща с данъчните.....
На Кайве...само как не ми се почва...За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеАйде, ако някой не е виждал снимка на задните ми части, да заповяда:
[ATTACH=CONFIG]616980[/ATTACH]
Наздраве!
Или ти искаш винаги, когато се покажеш отзад, да ти га слага ....точката?
Назпоследно кайве.Последно редактирано от dedoKoko; 12-08-13, 16:46.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Да де, аз затуй попитаФ:
Винаги ли, коги си покажеш задните части, требе да ти га тургат....точката?
може и да го точкова Ямбуляка,
ама кога се повтори, вече става оПщественно достояние на целио бар, та вече нема нужда, щот си ги знайме задниците.
А и на Фтория пост е само 3/5 задница, не е цяла. Как да ти турне 3/5 червена точка, а?
Айде чао, до след малко че се наработих за днеска.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 22 потребители онлайн. 0 потребители и 22 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар