Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Ееее Дедо от де ги изрови тез ................върна ми едни минимум 16-17години.Жълтите листа............за който знае за какво иде реч..........Аре Наздравене ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
-
Първоначално публикуван от VULKAN Преглед на мнениеПоследно редактирано от тихич; 11-08-13, 22:23.
Коментар
-
Ей айде и от мен едно голямо наздраве на миш маш салата с патладжани,пипери и домати с чесън майданоз и зехтин с оцет и една премръзнала кайсиевка с пастърва на скара. оляхме се ей...има и домашно кисело мляко с малинки и ванилиика.
Дедо Коко върна ме в младоста благодаря.............
Добре дошъл и на градския Вулкан, и на рождениците наздраве и за Здраве...Десо нещо се скатава и ни е махнал от списъка с предпочитаните си другарчета май....Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
Коментар
-
Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеМи нема го негово барово височество сър Кольо с Франко Витаралясника бре. Как да му рекна наздраве?
Ама на тебе ти казвам.
Наздраве
Коментар
-
Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеНаздраве Ви и пак отлитам в обятията на Морфея.
До утре!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 26 потребители онлайн. 0 потребители и 26 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар