Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЖУВ Рейсинг 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Учредителна тема

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
    А да не мислиш, че да си изкараш достатъчно голям стикер, че да ти се събере на франко, ще ти излезе под 15 кинта?
    Да, ама това ще са пари дадени заради единия инат!!! Не ми пука колко ще излезе, може и 150 да е, ама като се заинатя ми пада пердето...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Не тръгва добре клуба, тъй на инат. Ще трябва да преосмислим ценностите. Иначе по-добре да пресечем идеята още в зародиш, преди да има пострадали не само емоционално, а и финансово.
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Ааа, не, няма да разваляте хубавата работа.
        Аз просто казвах какъв съм чешит...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Много добре си е уставът, ма не видях и една дума за пиене, па макар и боза. Все пак, всичко тръгна от Бара. Като режимен организатор, предлагам две почивки за по чаша и, който иска, по цигара.
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

... Грише, с малки стъпки...
            Ъхъм, полечка-лечка...

Коментар

Ей ша ма прайте да умиргам от смях бре...
              Тъй според мен мноо дълъг и сложен тоя устав...и къв тоз членски внос бре от 15 до 300 лв.марш...я да го пообмисли малко УЧК то,
              Тъй и като основният въпрос е да вземем дейно участие във изявите на форума и от името на Бар Наздраве, да популяризираме освен спорта а също и колко добри и качествени люде сме се събрали да си пийваме...виртуално а кога е възможно и натурално...дайте да си улесним Живота като намалим максимално бумащината и бюрократичните приьоми на обществото като им покажем че ние у Форума на ЖиПарите, от клубът им Бар Наздраве с новоучреденият подклуб АСК "ЖУВ РЕЙСИНГ 4х4" ,можем както да викаме Наздраве, така и да сме първи в надпреварите, първи в техническо и секви други умения и да го докажем Щото сме преди всичко с много бенДзин в кръвта и много ни хлопа дъската и устата..но най вече сме най добрите им Членове и Членки...Амин!
              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                Ъхъм, полечка-лечка...
                Какво ми червеньосваш цитатите, а? Обръщам се поименно, за да не демонстрирам роднинските си връзки с членовете на УС, тъй като шуро-баджанащината, сватщината (има ли такава дума?) и т.н. не са с приоритет в отбора. А и доколкото знам той така се казва.

Коментар

То сичкото убаво. Вивето се поровила , намерила подложка за дискусии, ама туй mbclub.bg в края бърка малце работата.
                  Ама как да напишем на латиница ЖУВклуб.бг , хептен не мога да го измисля!
                  Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                  Без пАре нЕма да стане.
                  По думите на Ванче Михайлов:
                  Клуб "се прави со паре и со дупе. Паре нема- действайте ! "
                  Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Ммм, да. Пропуснала съм го, факт е, че го изплагиатствах от гореупоменатия клуб. Както и предложената сума за членски внос е средно-статистическа за съществуващите клубове.
                    Не ми се искаше да откривам топлата вода.

Похвално е, че поне един го изчете до края

Коментар

Похвално е, че поне един го изчете до края
                      Един ли!
                      Казах ти, че има още да се чопка..., но на час по лъжичка - все още не съм получил отговор за моторетката!!!
                      Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Нищо напреки моторетките. Ще бъде направена корекция по този въпрос и в устава.

Коментар

Браво, Виве! Супер си го "написала" устава. Имаш една голяма почерпка от мен при първа среща. Умуваме на 16.02 да наминем през София и може още тогава да се начерпим и да избистрим, ако е останало нещо.
                          Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Айде заповядайте де, че много има да наваксваме.

Коментар

Е, ми моторетката- кво моторетката... Слагаме и две помощни колела, става х4 и влиза в устава...
                              Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Браво Дедо Коко...кой кво има да дава....давайте ние ще взимаме аванта да е.....
                                Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X