Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЖУВ Рейсинг 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Учредителна тема

Няма проблем, освен че Жоро искаше да е преЦедател. Ама мисля, че мутрите се оправиха с него.
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Проблема е в човека, бил колеблив. А съм чувал, че като се захване с нещо го прави до край! То задкормилното е гламаво, там проблеми няма.
      Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Я да престанете веднага.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

С кое бе Ники? С учредяването ли?

Коментар

Със караниците.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Кой се кара? Никакво каране в тима, освен карането на пахерото от мен!

Проблемите идат от туй, че нямаме регулатор в отбора... Някой да познава подходящ човек?

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                Няма проблем, освен че Жоро искаше да е преЦедател. Ама мисля, че мутрите се оправиха с него.
                Той, не че иска. Той вече Е ПреЦедател..
                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                -----------------------------------------------
                Питието определя съзнанието....
                -----------------------------------------------
                0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                  Той, не че иска. Той вече Е ПреЦедател..
                  Добре де, "почетен преЦедател" само с представителни функции устройва ли те? Ще те пращаме да говориш глупости по микрофона и да красиш сцената, например.

На кратко ще ти викаме "Мистър преЦедателя"

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                    Ти няма да бъдеш преЦедател тук! Като носител на авторското право, имаш правото да мълчиш. И не забравяй да издоиш млякото.
                    И да осигури кравите с виметата.
                    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

• От: Учредителна тема

Ей, ще провалите мероприятието в зародиш и най ще ме е яд не за друго, а че няма да видя как Таргата ги клати под минижупа, докато реди люлката по колеята на Пахероса...
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                        Добре Багер, абе да ти кажа и тук, и в пиянската тема, кат' ва видя и ми действате зле. Имах планове, за Митсубиши СпейсГиър. За което трябва да чакам 2 години (принципи и финанси, какво да ги правиш), сега се замислям дали с една Панда (Кольо ще я лифте) ще ме вземете в тийм-а. Естествено с лампи отгоре.
                        Да знаеш че те дебна от засада. Само да вземеш Пандата и Кольо да я лифтне-веднага получаваш неотказим подарък от мен във вид на МНОО МОЩНА ламБа за отгоре. Тежи около 160 килца. Смятай сега колко ще трябва да лифтиш Пандяка
                        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                          Ей, ще провалите мероприятието в зародиш и най ще ме е яд не за друго, а че няма да видя как Таргата ги клати под минижупа, докато реди люлката по колеята на Пахероса...
                          Моля??? Това са думи на човека, дето само на снимка сме го виждали!!! А по темата, виждам Таргата по минижуп да влачи Багер в смокинг, за красивите му къдрици, към Пахерото.
                          Що бе Преследващо?

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                            Моля??? Това са думи на човека, дето само на снимка сме го виждали!!! А по темата, виждам Таргата по минижуп да влачи Багер в смокинг, за красивите му къдрици, към Пахерото.
                            Що бе Преследващо?
                            Дидо, ако за мене говориш, требе да обясниш, как така стана, че аз се запознах с тебе на живо, а ти само на снимка си ме виждал. Сигурно не съм блеснал като Траяла на предпоследния събор, но поне се запознахме...
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                              Дидо, ако за мене говориш, требе да обясниш, как така стана, че аз се запознах с тебе на живо, а ти само на снимка си ме виждал. Сигурно не съм блеснал като Траяла на предпоследния събор, но поне се запознахме...
                              Ъх, съжалявам, ама ако не помня, значи не пиеш достатъчно! Ти сериозно ли? Извинявай, ама друг път пий по-като хората, да има с какво да те запомня.
                              П.С. Това ми беше първото масово събиране и си бех притеснен! Мога да ти изброя кой с какво го помня. А и питай багера, като дойдох миналата година не попитах ли за теб първо. Няма да ти казвам какво ми отговори тя!
                              Наздраве!

Коментар

Изтървал съм нещо! Къде видяхте караница?
                                Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X