Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЖУВ Рейсинг 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Учредителна тема

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
    Ако много се помолиш на МаЖЕ-то, ще го оправи, ако не ти стиска, кажи аз да му се помоля...
    Стиска ми, ама не мисля, че е важно, още по-малко спешно. Инак гледам, добре се разбираъе и у тая тема...
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Такива сме си, разбрани.
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

А да ни е честит клуба ЖУВ!
        Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Първоначално публикуван от kosio7808 Преглед на мнение
          А да ни е честит клуба ЖУВ!
          Прочете ли си задачите.? А добре дошъл!

Коментар

В качеството си на Командир (чест и почитания, брат'чед) искам да се знае, че реда и дисциплината са фундамента, върху който ще се градят бъдещите успехи (неуспехи не се предвиждат) на отбора!

Шуробаджанащината, роднинските връзки и приятелствата не влияят върху вземането на решения, касаещи достойното представяне на тима, било то на маса, на състезание или където и да е, по какъвто и да е повод (или без). Решенията се вземат еднолично от мен или брат'чеда, но никога заедно. С членството си в АСК "ЖУВ РЕЙСИНГ 4х4" Вие декларирате съгласието си за безпрекословно изпълнение на задълженията си!

Допълнително ще бъдат обявени и останалите изисквания, на които е необходимо да отговарят членовете на отбора. Критериите са особено жестоки, покриването им изисква силна воля, лишения (да не се разбира пости) и много труд!

Употребата на не алкохолни напитки и особено мляко е строго забранена, освен в случаите, в които е под лекарско предписание!!!

Ако някой смята да се откаже от членството си... късно е
            Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Да се самопредложа за режимен организатор, но трябва да ми осигурите адекватно заплащане.
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                В качеството си на Командир (чест и почитания, брат'чед) искам да се знае, че реда и дисциплината са фундамента, върху който ще се градят бъдещите успехи (неуспехи не се предвиждат) на отбора!

Шуробаджанащината, роднинските връзки и приятелствата не влияят върху вземането на решения, касаещи достойното представяне на тима, било то на маса, на състезание или където и да е, по какъвто и да е повод (или без). Решенията се вземат еднолично от мен или брат'чеда, но никога заедно. С членството си в АСК "ЖУВ РЕЙСИНГ 4х4" Вие декларирате съгласието си за безпрекословно изпълнение на задълженията си!

Допълнително ще бъдат обявени и останалите изисквания, на които е необходимо да отговарят членовете на отбора. Критериите са особено жестоки, покриването им изисква силна воля, лишения (да не се разбира пости) и много труд!

Употребата на не алкохолни напитки и особено мляко е строго забранена, освен в случаите, в които е под лекарско предписание!!!

Амин!

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                  Безспир!

Вече възникна спешна нужда от материал за тренировките, които основно се изразяват във всякакви продукти, расли на кокъл и течности с над 5% съдържание на алкохол, изключае течност за чистачки (всъщност и тя ще трябва...). И нафта.

Спешно се търси лебедка 10-12000 либри.
                  Кво сте напрайли снощи Браво, браво , поздравления за новия тим Разбрах чи си нямате либеткъ , и затова ето ви един подарък от мен . Успех !Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0098.jpg
Прегледи:1
Размер:124.1 КБ
ID:5442232
                  На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Багер, вече имаш и лебедка. Можеш с нея да си простираш прашките...

Коментар

Е това вече е ТИМ на ЖУВ....Виве, тъй лебедка осигурена...спонсорството няма начален и краен срок...приемат се сякВи потребни и бързоусвояеми подаръци които да подържат и повдигат духът, тялото и железните коне на учасниците и отбора.
                      От мен две отлично обучени немски овчарки с нагръдници с логото на Тима...за тях също приемаме спонсорство във вид на вратни пържоли задължително с кост...дедо Коко ще ги пече..отбора ща ги пробва за неразрешени Е-та, едва тогава ще се дават на кучетата пазачи
                      Тъй бих искала да ми поверите проверката на системните данни да надпреварата за на можем навреме да подадем контестация срещу по добрите от нашият отбор(Въпреки че такива надали ще има) че навреме да ги отстраним и поемем купата със Жува в ръце.
                      Тъй пропуснахме Сончето и Ивка, предлагам да ги прикачим към Нюза на Дедо Коко, все пак някой требе да снима, и да краси нюзрума.
                      Млякото ми що да го забраняваме напълно....Мляко може но никога чисто .....само във вид на Снежанка, Айряни, и тем други подсилващи и даващи сила и мощ на физическата форма на Отбора....от сладките напитки аз гласувам за мастиката..
                      А да ни е Честит новият НИ АСК "ЖУВ РЕЙСИНГ 4х4
                      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Да допълня, че млякото е много добро.....................за къпане.
                        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                          Да допълня, че млякото е много добро.....................за къпане.
                          Ъхъ! В пълна вана с.... две самодиви!

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                            Е това вече е ТИМ на ЖУВ... Тъй пропуснахме Сончето и Ивка, предлагам да ги прикачим към Нюза на Дедо Коко, все пак някой требе да снима, и да краси нюзрума.

Млякото ми що да го забраняваме напълно....Мляко може но никога чисто .....само във вид на Снежанка, Айряни, и тем други подсилващи и даващи сила и мощ на физическата форма на Отбора....от сладките напитки аз гласувам за мастиката..
                            А да ни е Честит новият НИ АСК "ЖУВ РЕЙСИНГ 4х4
                            Начи скоро и аз требе да организирам члено(членко)набирателна кампания за екип на ОФФБАРНЮЗМАЙТАП, с предварително запазени места за некоЙ хора, ОК.
                            Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение

Употребата на не алкохолни напитки и особено мляко е строго забранена, освен в случаите, в които е по лекарско предписание и се наблюдава от най-малко двама други члена на екипа, от които единия е от командирския състав!!!

Ъъъ, таковата, имам малко идравлично олио втора употреба- към един варел, върши ли работа?
                            И разни моторни олиа, останали по 200-300 грама по шишетата- към 10 парчета, от секви марки.

За ЖУВа- идея- да се напръска колата с тея новогодишните спрейчета и да се напише на ръка, еВстественно. Ама требе да си ги земем сега -докато ги има още тук-там.
                            Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
                              и се наблюдава от най-малко двама други члена на екипа
                              ... и медицинско лице...

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение

За ЖУВа- идея- да се напръска колата с тея новогодишните спрейчета и да се напише на ръка, еВстественно. Ама требе да си ги земем сега -докато ги има още тук-там.
                                Такова спрейче имам, ама много бяло и чисто... Скрапа ще се справи, моля журналистите да не се бъркат в работата на другите отдели.
                                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X