Гледам включена съм в екипа. Започвам да се подготвям. Виве, дай точни данни за бегачката. Да не се излагаме. Моля, напишете членският внос в колко кг. и литра ще се внася. Да няма недоразбрали после.
Гледам включена съм в екипа. Започвам да се подготвям. Виве, дай точни данни за бегачката. Да не се излагаме. Моля, напишете членският внос в колко кг. и литра ще се внася. Да няма недоразбрали после.
Kaкто ти се носи славата, че си скандалджийка, не знам дали да не си без членски внос....
Е, какъв ти е проблема- опъваш Уебетката, дърпаш яко, късаш вЪжИто и един декар е окосен из дъно.
Малко по-вече боксуване по ливадата и сЯното е обърнато да съхне.
Хем лека тренировчица ш'си напрайш.
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
И, тъй като абревиатурата "ЖУВ" е лично Мое изобретение, то Аз се самопровъзгласявам за едноличен и несменяем ПреЦетател на този дрийм-тийм.
Както се казва в поговорката: "ЖУВът е ЖУВ, когато е ПреЦедателски...".
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
И, тъй като абревиатурата "ЖУВ" е лично Мое изобретение, то Аз се самопровъзгласявам за едноличен и несменяем ПреЦетател на този дрийм-тийм.
Както се казва в поговорката: "ЖУВът е ЖУВ, когато е ПреЦедателски...".
Ти няма да бъдеш преЦедател тук! Като носител на авторското право, имаш правото да мълчиш. И не забравяй да издоиш млякото.
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Ти няма да бъдеш преЦедател тук! Като носител на авторското право, имаш правото да мълчиш. И не забравяй да издоиш млякото.
Ти Ми издой млякото Ми. А3 съм Прецедател и измислител на името на този "ЖУВ-теам..."...
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Kaкто ти се носи славата, че си скандалджийка, не знам дали да не си без членски внос....
Айде сега, много пък сте страхливи. От един скандал ви е страх. Започвам да умувам как да се организираме да присъстваме и ние. Дано не ни мине котка път ще се видим още май месец. Затъжила съм се за вас. Да ни запазите от емблемите на клубът. Ако не останат ще си нарисуваме сами.
Коментар