Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЖУВ Рейсинг 4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Учредителна тема

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
    Суходол е до Люлин,
    А Люлин лесно ще го намериш. Все пак е шестият по големина град в България. И е мноо близо до София.
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    -----------------------------------------------
    0887770735

Коментар

Изобщо не искам да обиждам никого на Люлин, просто на мен ми е в оня край на БГ, дето най-рядко стъпвам, до морето ходя по-често...
      Освен това си търся оправдание да остана в палатковия лагер, да не ми се налага да постя ежедневно за да се прибирам до нас. Бих могла и да приютя при мен някои от тези, които ще се донесат от далеч, ама по какъв критерии да бъдат избрани? Давайте идеи! Може да поканя максимум 50 човека на Жоро на терасата.
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Вие пак се захванахте за запетаята. Аз оглеждах къде може да е палатковият лагер. Къде може да минават трасетата. Къде ще е най- удобно да разположим на дедо Коко най- новото изобретение. Ей такива неща. Я си направете по едно весело чайче и се успокойте всички. Иначе го знам къде е. Нали лятото минахме покрай него, за да се качим на А6.

Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Женя, Liebherr4e, ми аз си мислех, че е весело . Явно не се е получило.
          Извинявам се.
          Исках да кажа, че не е някакво диво и грозно място.
          Напротив, това е в подножието на красивата, приятна, мека, усмихната, невисока, но много разнообразна Люлин-планина.
          А Суходол си е квартал на София
          Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
            Женя, Liebherr4e, ми аз си мислех, че е весело . Явно не се е получило.
            Извинявам се.
            Исках да кажа, че не е някакво диво и грозно място.
            Напротив, това е в подножието на красивата, приятна, мека, усмихната, невисока, но много разнообразна Люлин-планина.
            А Суходол си е квартал на София
            Трябва по- често да пишеш в тази част на форума. За малко да объркаме работата. Не се съмнявам, че е много красиво. Навсякъде е много красиво, когато си с хубави Хора и зареден с добро настроение. Вече нямам търпение да идва май месец.
            Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Ей хора, де стигнахте, бе? А-а-а-а!

Пък за тея, дето са по-млади, ще припомня един виц от началото на 80-те години.

"Внимание, внимание! Софийски градски транспорт ви предлага невероятна екскурзия, само срещу 30 стотинки!
              От жк Младост до жк Люлин, с преспиване в столицата."

И дайте да говорим по организацьонни въпроси повечето тука.
              Кой какъв матрЯл за БАР-би-Кюто ще докара, какви други КЮта ще има, смазочни течности и прочие.
              Днес мернах на Регулаторий една BBQ-smoker фурия, дето е захванал- току виж ме ударил у масата.
              Последно редактирано от dedoKoko; 11-01-13, 16:07.
              Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Аз мога да взема гоуемото ми барбекю (онуй на събора беше мауку) и валандъра. Смазочни течности - машинни масла и греси - също. За другото да кажат от Отдел "ГСМ", няма да им се бръкаме в работата.

Коментар

В момента е в разработка off-Bar-BQ - 3 , с работен обем 90л, 2-3 кила пражоли на едно зареждане. До Момента на съспенса ще бъде готово.
                  Ти с валандера за зеленчуците и разни прЪжки...
                  Ако и Регулаторий дойде с неговото, май може да отворим една скара-бира направо.

Коментар

Туй беше жестока обида! Валандъра само за зеленчуци и разни пръжки. Сега никогиш няма да мога да го накарам да дойде на мероприятието...

Коментар

Е убуу, де за сичко, дет може да прави.
                      А пръжките може и да са по полвин кило парчето, дай да се разберем.
                      Пък и като не съм се запознавал с тоя господин (валандера, де)- де да го знам, какво може да готви.

Коментар

Може туй:

Може и мешана скара:

Е, може и зеленчуци, но само в този формат:

Коментар

Е, баш туй имах на предвид.
                          При него матрЯла излиза Уекичко запържен.
                          А зеленчука- пекани-запържено-задушен за гарнитурка, така нали нещо.

Коментар

Изобщо не е запържен, то е джилезо хванало естествен "тефлон" с времето. Не се мие, само се забърсва със салфетка. Абе ще се запознаете, да видиш. Силния огън е задължителен! Иначе верно ще стане готвено...

Коментар

Ей нещо дет спретнах набърже, за компенсация на тоталната липса на интерес от страна на отдел "Маркетинг и реклама", те само пушат и пият в кабинета си.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:18_Кал-до-уши.jpg
Прегледи:1
Размер:264.5 КБ
ID:5442538

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                                Номер 1 сме! Да живей, живей Жув-А!

Само че що в спама, трябваше в подфорум "Специализирани клубове"...

п.п. Предприемам мерки за спонсорство от страна на представителите на най-големите Жувове в света!
                                Имаме и представител на Дакар!
                                Говорил съм със Марк Дорсел, каза, че може да поеме спонсорство на един автомобил условието е да караме с номер 69 и вечер в бивака всичко да е на 69!
                                Р.П.(RFF) 0898677590
                                Пътна помощ
                                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X