Обява

Свий
Няма добавени обяви.

лаптопи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: лаптопи

Аз пък искам класация на девойките на Митко пайнера Всичко цени ; екстри и тнт Може също и на Визаж и още някои такива .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Аз пък искам класация на най-зашеметяващите теми във форума. Като почнем от тази. В низходящ ред.
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Бьдете сериозни,нека се вьрнем на тоалетната хартия с вьпроса - ЗАЩО Американския модел е по-широк?
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Щот американските задници са по-големи затуй!

А и американците не зная да си бришат гъза с билетче от автобус...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
            Бьдете сериозни,нека се вьрнем на тоалетната хартия с вьпроса - ЗАЩО Американския модел е по-широк?
            Американците имат по-обемни задници?

п.п. писали сме с Кольо..

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
              Аз пък искам класация на девойките на Митко пайнера Всичко цени ; екстри и тнт Може също и на Визаж и още някои такива .
              Струва ми се че и с двете не е съвсем невъзможно да се сдобиеш. На съответната цена, разбира се.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

ДА АМА НЕ,по таблицата горе и вашата логика излиза,че Японския задник е по-мальк от Африканския.

А от това долу излиза,че Българите нещо се зацапват повечко от Руснаците или поне се бьршат повечко.

Друга класация каква да правим?Да намеря РАЗМЕР ДИРНИК в Източна Европа?

И бьдете сериозни,че ми писна от лаптопи и тяхната класация.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Класация на размера на таковата ммммммм обьрсаното кой иска?Африка май водеше нищо,че са последни в хартията

Баси,слаба ракия сте,една класация не ви бива да дрьпнете,а из нета и снимки има май
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение

ДА АМА НЕ,по таблицата горе и вашата логика излиза,че Японския задник е по-мальк от Африканския.

А от това долу излиза,че Българите нещо се зацапват повечко от Руснаците или поне се бьршат повечко.

Друга класация каква да правим?Да намеря РАЗМЕР ДИРНИК в Източна Европа?

И бьдете сериозни,че ми писна от лаптопи и тяхната класация.
                    Хм, аз отивам в барът, там днес вървеше една по-интересна класация. Имаше и победител

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

А и американците не зная да си бришат гъза с билетче от автобус...
                      Или с вестник Българска народна армия

Коментар

С Жената днес,онова гланцираното
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Един тематичен виц:

По Тошово време един полицай не можал да си изпълни дневната норма за глоби, и се спрял пред един обществен кенеф.
                          Излиза един човек, и полицая го пита
                          -Ти с какво се обърса бе?
                          -Ами с вестник.
                          -С какъв?
                          -Работническо дело.
                          -5 лева глоба задето мърсиш органа на ЦК на БКП...

Следващия човек чул какво става навън, и на въпроса с какво се е обърсал отговаря:
                          -Ами аз не ползвах вестник.
                          -Ами как?
                          -С пръст по стената...
                          -Оо, рушиш социалистическата собственост?.. 5 лева глоба.

След още малко време полицая проверил дали има още хора вътре, и видял заключена кабинка.
                          Почукал на вратата, и онзи отвътре се обадил:
                          -Момент, съхнааа...

А техниката с билетчето е много специфична, ама трябва да се показва, с писане не е интересно. Като дойда за ЦО-то ми напомни да ти го покажа.

Коментар

На времето имаше една тоалетна хартия в пакети кафява като амбалажната . Мачкаш мачкаш и все не омекваше

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                              На времето имаше една тоалетна хартия в пакети кафява като амбалажната . Мачкаш мачкаш и все не омекваше

Виж как помниш..........

2 дена сьн не ме лови - това с билетчето не ми излиза от акьла.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Айде да се опитам да обясня.

Значи като си свършиш работата сгъваш билетчето на 4. Там където се е образувало ъгълчето се откъсва малка част от хартията, така, че като разгънеш билетчето да се образува дупка. Откъснатото ъгълче не се изхвърля, тоси има употреба по-нататък. Значи пъхаш си средния пръст в дупката, и буташ билета към основата на пръста. С пръста набутваш обратно в сфинктера каквото е останало, и с билетчето издърпвайки го внимателно по пръста обърсваш последния. Естесвено билетчето го хвърляш, а с откъснатото ъгълче(понеже има твърда част) остъргваш каквото е останало под нокътя
                                Капиш?

Ама като се показва е по-ефектно...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X