Здравейте колеги искам да ми направите класация на марки лаптопи . от най- добри и така надолу благодаря предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
лаптопи
Свий
X
-
От: лаптопи
Първоначално публикуван от gugushko Преглед на мнениеЗдравейте колеги искам да ми направите класация на марки лаптопи . от най- добри и така надолу благодаря предварителноПосле може и за джипки, по същите параметри. Ще има много доволни, и ще отпаднат поне 100-ина теми от сорта на "какъв джип/мотор да си купя", всички ще си купим най-доброто, и форума оконачтелно ще престане да е с офроуд насоченост, защото вече всичко ще е ясно.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от gugushko Преглед на мнениеЗдравейте колеги искам да ми направите класация на марки лаптопи . от най- добри и така надолу благодаря предварителноКогато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Емил Йонев Преглед на мнениеИзядохте човека.Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...
Коментар
-
120 000 човека регистрирани / или там някьде / и една класация не можем да направим,засрамете си.
За тоалетната хартия е лесно - Американски размер да е,че по-широчка и вероятността да си туриш един прьст е по-малка.После тьрсиш троен слой,ултрастронг и.............ше ме избабанят за няма нищо.Знам една марка много яка,задьнва нормална помпа на каква да е лодка ма не казвам коя е,че се води реклама.Имам снимки обаче,за 5 лева ги пускам на лични.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение120 000 човека регистрирани / или там някьде / и една класация не можем да направим,засрамете си.
За тоалетната хартия е лесно - Американски размер да е,че по-широчка и вероятността да си туриш един прьст е по-малка.После тьрсиш троен слой,ултрастронг и.............ше ме избабанят за няма нищо.Знам една марка много яка,задьнва нормална помпа на каква да е лодка ма не казвам коя е,че се води реклама.Имам снимки обаче,за 5 лева ги пускам на лични.
-Е за тоя г.з хартия искам.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
На един мой приятел част от бизнеса му е и сватбена агенция. Любимият му въпрос от клинт зададен още от входа на офиса е: "Здравейте. Колко струва една сватба?"
Дори си го ползваме като жаргон вече помежду си когато искаме да кажем, че последното изказване на някой е неточно.Иван
ivanp98[at]mail.бг
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар