Обява

Свий
Няма добавени обяви.

лаптопи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• лаптопи

Здравейте колеги искам да ми направите класация на марки лаптопи . от най- добри и така надолу благодаря предварително

От: лаптопи

Трудна и оспорвана класация ще е!Първо кажи за какво ще се ползва!Смали малко полето на действие.
    HONDA DOMINATOR 650
    ОРЕЛ ASTRA
    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от gugushko Преглед на мнение
      Здравейте колеги искам да ми направите класация на марки лаптопи . от най- добри и така надолу благодаря предварително
      Аз пък искам да ми направиш класация за мотори, по марки и модели, отгоре до долу. После може и за джипки, по същите параметри. Ще има много доволни, и ще отпаднат поне 100-ина теми от сорта на "какъв джип/мотор да си купя", всички ще си купим най-доброто, и форума оконачтелно ще престане да е с офроуд насоченост, защото вече всичко ще е ясно.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

A за GSM-апарати и радиостанции може ли ?
        Уточнение:
        По принцип, в този форум на почит са милтопите.
        LZ(единица) Лима Жоро Жоро
        2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

И за тоалетна хартия, че съм разстроен днес!
          Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Почна се.....
            HONDA DOMINATOR 650
            ОРЕЛ ASTRA
            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Мии в Пекинската школа за пияни космонавти ни учеха че нищо, което не издържа радиацията от продънените реактори на Фукушима не е редно да се използва.
              Последно редактирано от jumboframe; 18-09-12, 20:38. Причина: "Ф"
              2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Първоначално публикуван от gugushko Преглед на мнение
                Не е ли по-добре "извинете за неточният въпрос", "може ли" и т.н. Това "искам" малко ...
                Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Изядохте човека.

Коментар

Само малко бъзик... т.е. градивна критика.
                    Като напише какви са изискванията ще стане по-интересно

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Йонев Преглед на мнение
                      Изядохте човека.
                      До голяма степен - какъвто и въпроса такива са и отговорите. Винаги съм казвал - ако искате отговор, който би ви свършил работа - задайте си правилно въпроса!
                      Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

И въпроса, и отговорите са за спама, където и отидоха току що.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

120 000 човека регистрирани / или там някьде / и една класация не можем да направим,засрамете си.

За тоалетната хартия е лесно - Американски размер да е,че по-широчка и вероятността да си туриш един прьст е по-малка.После тьрсиш троен слой,ултрастронг и.............ше ме избабанят за няма нищо.Знам една марка много яка,задьнва нормална помпа на каква да е лодка ма не казвам коя е,че се води реклама.Имам снимки обаче,за 5 лева ги пускам на лични.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                            120 000 човека регистрирани / или там някьде / и една класация не можем да направим,засрамете си.

За тоалетната хартия е лесно - Американски размер да е,че по-широчка и вероятността да си туриш един прьст е по-малка.После тьрсиш троен слой,ултрастронг и.............ше ме избабанят за няма нищо.Знам една марка много яка,задьнва нормална помпа на каква да е лодка ма не казвам коя е,че се води реклама.Имам снимки обаче,за 5 лева ги пускам на лични.
                            Ааа. За тоалетната хартия не е баш така. Общо взето си е индивидуална работата. Дет се вика сваляш гащи в магазина и казваш:
                            -Е за тоя г.з хартия искам.
                            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

На един мой приятел част от бизнеса му е и сватбена агенция. Любимият му въпрос от клинт зададен още от входа на офиса е: "Здравейте. Колко струва една сватба?"
                              Дори си го ползваме като жаргон вече помежду си когато искаме да кажем, че последното изказване на някой е неточно.
                              Иван
                              ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X