Пътувах до югозападната ни провинция и се сдобих с два чувала червени чушки, а за десерт после купих и три щайги домати на далавера от един закъсал с колата човечец.....до тук добре, но сега идва въпроса, какво да правя с всичкото това съкровище....
Единственото което ми идва на акъла е ДОМАШНА ЛЮТЕНИЦА
, дам, много я обичам, особено със сирене на филия бял хляб.
Погледнах в мазето и с радост открих едно старо разсъхнало се каче за зеле, чудесен материал за огън, намерих и една връзка стар паркет, по скоро изрязъци, от последния ремонт....май беше преди 14-15 години.
Второто хубаво нещо е, че в кооперацията в която живея отскоро, имаме и двор...
...ТА ВЪПРОСЪТ МИ Е:
- Да паля ли огън и да почвам, ще попреча ли по някакъв начин на общественият ред, ще наруша ли някакъв закон, освен този на потеклите лиги на комшиите...
Дори обещавам, че което и комшийско дете да се появи, ще му намажа филия от топлата лютеница...ЗАКЛЕВАМ СЕ.
Давайте съветите по-бързо, преди да съм размисли и да съм изхвърлил 99% от материала...
п.п. Не и е май мястото на темата тук, но колегите кулинари после като пусна и снимките ще я преместят където и е мястото!!!
А да, мястото, тоест кооперацията се намира в ж.к Лозенец, София.

Единственото което ми идва на акъла е ДОМАШНА ЛЮТЕНИЦА

Погледнах в мазето и с радост открих едно старо разсъхнало се каче за зеле, чудесен материал за огън, намерих и една връзка стар паркет, по скоро изрязъци, от последния ремонт....май беше преди 14-15 години.
Второто хубаво нещо е, че в кооперацията в която живея отскоро, имаме и двор...

- Да паля ли огън и да почвам, ще попреча ли по някакъв начин на общественият ред, ще наруша ли някакъв закон, освен този на потеклите лиги на комшиите...
Дори обещавам, че което и комшийско дете да се появи, ще му намажа филия от топлата лютеница...ЗАКЛЕВАМ СЕ.
Давайте съветите по-бързо, преди да съм размисли и да съм изхвърлил 99% от материала...

п.п. Не и е май мястото на темата тук, но колегите кулинари после като пусна и снимките ще я преместят където и е мястото!!!
А да, мястото, тоест кооперацията се намира в ж.к Лозенец, София.
Коментар