Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой ме е търсил днес?
Свий
X
-
От: Кой ме е търсил днес?
Десо, къдрав е силно казано Просто невчесан след две нощи спане в палатка, и след обилно изпотяване в каската. Та съм ти се сторил къдрав...
То в неделя следобяд и понамирисвах
... Въпреки банята под маркуча от водоноската.
Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Той говореше/пишеше за Приморско, а там нощите бяха повече....Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеДесо, къдрав е силно казано Просто невчесан след две нощи спане в палатка, и след обилно изпотяване в каската. Та съм ти се сторил къдрав...
То в неделя следобяд и понамирисвах
... Въпреки банята под маркуча от водоноската.
Коментар
-
Петолъчката е малко куцо място , поне за мен. На отиване към гьола ВЕЧЕ не ми се спира, а на връщане ОЩЕ не ми се спира.
Та туй е проблемът.
Коментар
-
Що па? На отиване така и така отивам на почивка, за къде да бързам? Все едно кафе мога да пийна. Е може и една супичка да хапна. Е за на връщане си прав де. Тогава гледам да се прибера "Право дома".Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнениеПетолъчката е малко куцо място , поне за мен. На отиване към гьола ВЕЧЕ не ми се спира, а на връщане ОЩЕ не ми се спира.
Та туй е проблемът.
В таз посока. Очертава се служебна сбирка на 01.09 на Бургас, та може да се отбия на 31.08 вечерта. Само не знам до колко часа е удобно, че ще пътувам след работа. Ама това за сега само на теория.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Куцо е за много хора, от много отдавна, имайки в предвид всекидневната цигания, която се заформя там от клиенти и до голяма степен от колегите, но това е друг въпрос..Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнениеПетолъчката е малко куцо място , поне за мен. На отиване към гьола ВЕЧЕ не ми се спира, а на връщане ОЩЕ не ми се спира.
Та туй е проблемът.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар