Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой ме е търсил днес?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кой ме е търсил днес?

Днес някой на петолъчката ме е търсил, ама забравил да се представи и седя и се чудя сега кой е..
    Моите хора там са запомнили само, че колата е с шуменска регистрация..
    Представяйте се друг път, пък и телефон имам..
    В тея жеги по 1 биричка да почерпя поне..

От: Кой ме е търсил днес?

Айде бе хора.. Издайте се..
    От Шумен лично никой не познавам принципно..
    Евентуално мисля, че е бил някой от форума..

Коментар

Това че колата е била с шуменска регистрация нищо не значи .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Добре де, ако вАжи за черпенето кат минавам от там ще се обадя. Верно не съм с Шуменска регистрация, ама какво пък.
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Абе може Колю да е отишъл, да е искал да почерпи за новият Форд-Нисан
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
            Добре де, ако вАжи за черпенето кат минавам от там ще се обадя. Верно не съм с Шуменска регистрация, ама какво пък.
            Важи, важи! Заповядай!

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
            Абе може Колю да е отишъл, да е искал да почерпи за новият Форд-Нисан
            Абе и аз си помислих, че може да е той, ама още нищо не е писал,а пък бар наздраве, дето е на 10 сантиметра от темата ми си го уважава по няколко пъти на ден..

Коментар

Тц, не съм бе.
              Ако бях аз-досега да сме се разбрали. Не съм сляп, виждам, че има телефон, ако имах такъв план-щях да се обадя.
              Не, че преди 2 седмици не минах през петолъчката, ама бяхме два камиона с натоварени витари-връщахме се от Сливен4х4(ноо добро състезание), ама беше почти тъмно, а ни чакаха още над 100 км, и пропуснах.
              За в бъдеще ако имам път натам, и свободно време-ще планирам едно ядене на агнешка чорба в ресторанта.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Да де, ти ако беше щеше вече да си казал..
                Сливен4х4 беше наистина добро, макар че бях там за малко..
                Чудно ми беше, че никой от форума не можах да позная там, а уж се оглеждах..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                  Чудно ми беше, че никой от форума не можах да позная там, а уж се оглеждах..
                  Един колега от сузуки подфорума(etero) как ме позна? Не си се оглеждал достатъчно, там, почти всички бяхме членове на форума. С течение на времето ще ни запознаеш. И аз бях така на първия събор в Приморско. Който е втори за форума де, да не стават грешки. Разпънах си палатките, и се оглеждам дали няма да позная някого по снимка от аватар, или специвичен изказ. След като не познах никого ходихме на плаж, и на връщане един рошав тип си разпъва палатката до моята. И вика: "Ти трябва да си Кольо"... Пък той бил Жоро(траял), и така... Малко по малко-сега се познавам с почти всички активно участващи в живи мероприятия.

А аз има сложен и телефон. Не в подписа, в профила. Трябваше малко да потърсиш, и да удариш едно звънене.

Или да се изтъпаниш в средата на лагера, и силно да извикаш "АЗ ЧЕРПЯ"... И щяхме да се запозаем

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    Или да се изтъпаниш в средата на лагера, и силно да извикаш "АЗ ЧЕРПЯ"... И щяхме да се запозаем
                    Това е малко опасно за живота При мен в работата имаше един подобен случай преди няколко години един колега сбърка да произнесе с по висок глас заветните думи и плъховете излезнаха от дупките
                    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Ние си бяхме по масите...
                      Пък за запознаването-още един минус за Десо-аз съм на снимка на всеки пост, би трябвало да ме познае. То толкова красив човек може ли да не се види...

Коментар

На аватара си със загладена коса, Кольо.. Вчера разглеждах снимките от Приморско 2011, а там си къдрав.. Сигурно за това не съм те познал..
                        А пък на Сливен4х4 си бях с форумната тениска, само дето изпадаха буквите с ник-а ми..
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:391662_4033210346439_435323597_n.jpg
Прегледи:1
Размер:108.1 КБ
ID:5396117Натиснете снимката за да я уголемите

Име:581967_4033214746549_132573488_n.jpg
Прегледи:1
Размер:79.9 КБ
ID:5396118

Коментар

Гледам, гледам и се чудя, сякаш всеки ден някой те търси, вече цяла седмица "Днес някой ме е търсил"...

Коментар

Извинявам се!
                            Нека модератор да изтрие темата..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                              Извинявам се!
                              Нека модератор да изтрие темата..
                              Що да я трият, просто обърнах внимание на факта, че "днес" беше миналата седмица Пък и може пак да ти потрябва, бая хора се канят да минават през петолъчката в този сезон

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X