Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сервилничи ли администрацията към участниците извън страната?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Сервилничи ли администрацията към участниците извън страната?

Аз пък си мисля, че събратята ни в чужбина са видели и изживели доста повече неща от нас тук в България.. Щом са там значи, че положението им тук не е било особено розово.. Паднали и после са се изправили на крака.. Живели по два различни начина на живот и с доста повече опит.. И може би това, което те казват и ти мислиш за наказуемо, е съвсем правилно..

Коментар

Много добра тема,най-после ще се разнищи колко сме им ценн,защо и кога най-после ще се спретне комитет по посрещането и какви да участват в него.Може да са ниски и трьтлести,не е задьлжително да са по сто кила балканджии чакащи с легена на гарата.

Ма някой гУ 'апе м'уата май.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
        Затова казах - темата е безсмислена и най-добре да се изтрие!
        Я, какво прозрение. Както казал турчинът - искам акъла на българина, дето му идва после. А за триене не позна - понякога тежкият субективизъм на модератора оставя автора да се излага.

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
        Мнооогооо хубава тема...и смислена! Но си срува да се разнищи на немодерирана територия. За да е достоверно мнението на всеки. И да не хвърчат анонимни бумеранги...нищо, че се връщат при първоизточника.
        За целта си направете немодерирана територия. Цупенето по адрес на системата за репутация е неоснователно.

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        Много добра тема,най-после ще се разнищи ...
        Ми не, няма да се разнищи, защото съм приготвил големия катинар. За комитет по посрещането не знам, ама се обади отнякъде, докато си тука, че съм изтървал този факт.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X