Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сервилничи ли администрацията към участниците извън страната?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сервилничи ли администрацията към участниците извън страната?

Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

/Ако въобще излезе/

Сигурно има някаква стратегическа цел в концепцията!

От: Сервилничи ли администрацията към участниците извън страната?

Пак ли те засърбя? Мирясай малко.
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Просто анализирам, каква може да е причината да има огромна толерантност към неживущите в България и смазваща демонстрация на административна "сила" към местните? Себе си не включвам, защото тая "сила" ми минава през гръмоотвода...

Вероятно стратегическата цел е да се привлекат неживеещите в България, но дали с идея за някакъв вид властова медия или просто "маркетинг"?

Коментар

Впечатлен съм!
        Не съм изключен, не е изтрита темата.. /възможно е да са закъснели, поради късния час/

Явно има някаква еволюция в тази малка държава!

Почти прилича на свобода на словото, ако имаше и някакви мнения..

Явно страха от администраторите в доста от потребителите още е заседнал много надълбоко..

Но и това не е малко.. Има някаква "пролет", дори и тук!

Поздрави!

Коментар

Вальо, не си съвсем прав.
          Нека някой от администрацията да каже какъв процент са чуждоземните участници, и как са разпределени бановете. Пак по проценти.
          Ама и това не е някаква вярна статистика, щото измежду "чужденците" може да няма такива които да си просят наказания. То във всяко стадо си има мърша де, ама те са малко стадо в сравнение с нас.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Вальо, не си съвсем прав.
            Нека някой от администрацията да каже какъв процент са чуждоземните участници, и как са разпределени бановете. Пак по проценти.
            Ама и това не е някаква вярна статистика, щото измежду "чужденците" може да няма такива които да си просят наказания. То във всяко стадо си има мърша де, ама те са малко стадо в сравнение с нас.
            Те точно тук много си се объркал!

Не е даван "бан" на никой, извън границите на страната, въпреки че са имали изказвания достойни за Факултета!

Освен това се насочва модерацията към такива хора и това си има някаква причина! Тази причина се опитвам да открия!

И тия "банове" не са общо взето нищо същественно, важното е че се налага политика на послушничество на хора, които отдавна са за..ли България!

Коментар

Покорна глава - сабя не я сече!

Коментар

Не приемам тезата, че хора избрали да живеят извън България не бива да се третират като наши си българи.
                Донякъде има логика да не могат да гласуват докато са там, ама и това не е много лицеприятно.

Но да, определено е факт, че имаме съфорумци в чужбина които посгазват лука понякога, но не мисля, че има някакво разделение на политиката на форума по географски принцип.
                Не, че и модератори и администрация не допускат дрешки, както в едната така и в другата посока, ама не съм видял нищо като тенденция.

Ако обичаш-поясни какво имаш предвид.
                Може и на лични, ако не искаш публично. Ма то администрацията така и така може да разбере стига да иска, така, че давай публично

Коментар

Кольо, просто ми е жал за жертвите..
                  Както казах , аз имам специален "гръмоотвод" който насочвам към проблема и той "заземява" емоционалните ефекти от банове и т.н.

Жал ми е, че уж хора със собствен дух, танцувате като балеринки пред персони, от другата страна на земното кълбо, само и само да не се ядосат!

Ама дали са прави или не - за...би!

Друг е въпроса, каква е причината Венци да тика администрацията навън..

Или е влюбен в техния манталитет или мисли да направи форума глобален.. Което не е лошо, но нека да бъде направено открито!

П.С. В едно нещо не успях да убедя счетоводителите си!
                  Не те правят бизнеса!
                  Те само го описват и са на края на процеса, там където е границата с държавата! От тях пари не идват!

Необяснимото за мен е че никой от тях не го разбира!
                  Последно редактирано от Volk; 14-07-12, 22:21.

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                    просто ми е жал за жертвите
                    Причината се разбра. Остава и да кажеш защо.
                    Размислих! По-добре не казвай, че не знам как ще се тълкува.
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Силата на този форум е мъже с мъже да разменят мнения!

Когато контрола върху този обмен се възлага на един субект, му се дава право да рита под кръста!

Такова право, трябва да се дава само на хора, оценяващи подлостта на действието!

Абе май си говоря сам, я заебе..те темата и да си лягаме...

Коментар

Вальо, и аз съм наказван(не с бан, ама с някакви си там картони), и съм страдал от вманиачаването на тукашни си модератори, с които и досега не съм прав относно спора ни, ама няма какво да направим-както много пъти е казвано-форумът е частен, и собственика си слага правила каквито намери за добри. И слага модератори за да следят за спазването им. И ги защитава в правото им да трият, цензурират, или каквото там им е правото за да поддържат реда във форума.
                        На който не му харесва-може да се изнесе, и нито да чете нито да пише тук.

Самия факт, че пишем и спорим показва, че приемаме тези правила, макар и някои да не ни изнасят. И както е споменавано-тук няма демокрация. И май е по-добре...

Коментар

Затова казах - темата е безсмислена и най-добре да се изтрие!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                            Затова казах - темата е безсмислена и най-добре да се изтрие!
                            Мнооогооо хубава тема...и смислена! Но си срува да се разнищи на немодерирана територия. За да е достоверно мнението на всеки. И да не хвърчат анонимни бумеранги...нищо, че се връщат при първоизточника.

Коментар

И мен са ме наказвали и показвали картони (барабар и трили тема) баш модератори извън България. На въпрос на ЛС :-Бе що така?.. отговора беше (малко заврънкулки) и :-Ми аз не познавам баш тия хора. Ма нема лошо де. Не му се сърдя щот и той си е прав за себе си. Най ме е яд обаче, когато вместо да си поспориме по даден въпрос, казуса се прекратява едностранно. Това последното по други поводи де. Та ми е интересно и от тази работа сега какво ще се получи. Ако всички се разминат без наказание значи има положителна градация.
                              Поздрави.
                              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X