Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За черния дроб, неговите тайни и крематориума..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: За черния дроб, неговите тайни и крематориума..

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
    А еФтините купешки вина ми дразнят стомаха заради многото боя в червеното, няколко пъти съм драйфал не от количество, а от качество и съм видял каква боя връщам.
    Това, че си повръщал червено показва само, че боята е устойчива на стомашния сок(солна киселина и разни ензими). Не е непременно свързано с дразненето на стомаха. Той може да се дразни със същия успех и от есенцията, и от водата, и отспирта, и от останалата сода при миенето на бутилките...
    Не прави грешни изводи само от една случка.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Това, че си повръщал червено показва само, че боята е устойчива на стомашния сок(солна киселина и разни ензими). Не е непременно свързано с дразненето на стомаха. Той може да се дразни със същия успех и от есенцията, и от водата, и отспирта, и от останалата сода при миенето на бутилките...
      Не прави грешни изводи само от една случка.
      Ти няма да ме скастриш.... Щом е устойчива значи не може да се усвои и дразни. Ако е от есенцията щях да я усета, има я във всички и не е проблем, само на някои ромове я усещам по-силно, не вярвам да са чак такива ментета, че да е от водата, спирта ми понася, а останала сода се усеща и е доста крайно. От бялото еФтино защо нямам проблем, дори да е на същата фирма?
      Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
      Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
        Виж ся, за мен въпросното вино не ми вредеше повече от водата от чешмата вкъщи, просто беше неприятно хубавото домашно вино да има дъх. А еФтините купешки вина ми дразнят стомаха заради многото боя в червеното, няколко пъти съм драйфал не от количество, а от качество и съм видял каква боя връщам.
        Тая зима в работата колегите разнасяха едни двулитрови пластмасови бъклици с вино които струваха по 2 лева в един магазин наблизо . Бях им забранил въобще да ме канят на масата с такова "вино" . Не знам каква боя използват производителите но едва ли е от най безвредните . Един колега си купи 1000 литра пластмасов съд от тези армираните с метална рамка за воден резервуар който е ползван за превоз на вино . Една седмица го михме и пластмасата продължаваше да пуска червена боя .
        Последно редактирано от sek.1; 26-06-12, 06:15.
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X