Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Гена, Иван каза, че не може без лебедка да участвам.... ако искаш да ни гледаш, ще трябва да спонсорираш, а аз ще си лепна лепенка на е-врати отзад, на задното стъкло.

Наздраве!
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
      Коле, ако решиш да участваш и докараш Витарата с камиончето (независимо твоето или на Дедо Поп), от мене имаш един резервоар нафта, тук (в София).

Багер, ще се радвам да ви гледам двете, с Таргентина, на дамския траял...
      Наздраве!

Колко си сигурен? Че комай само пътя ме спира да дойда, че е над 700 км. Ама един резервоар нафта почти покрива разстоянието, та като нищо може да дойда.
      Осигури рекламни стикери на фирмата ти, това е най-малкото което мога да направя за такъв жест.

@Вива-да ти приличам на педалист, че ми пробутваш такива картинки?..
      Иначе сериозно-ако има смокинг и папионка-на траяла ще карам с тях.

Още по-сериозно-наздраве.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Колко си сигурен? Че комай само пътя ме спира да дойда, че е над 700 км. Ама един резервоар нафта почти покрива разстоянието, та като нищо може да дойда.
        Осигури рекламни стикери на фирмата ти, това е най-малкото което мога да направя за такъв жест.

@Вива-да ти приличам на педалист, че ми пробутваш такива картинки?..
        Иначе сериозно-ако има смокинг и папионка-на траяла ще карам с тях.

Още по-сериозно-наздраве.
        Дори и на Лс да бях ти писал, не се съмнявай, а в темата... е същото.

Багер, лебедката може ли да я возиш в багажника по трасето, а после да си ми я върнеш?
        Наздраве!
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Гена, багажника ми е много малък, няма да се събере. Отпред на бронята имам място тамън.

Коле, беше обещал в този костум:

Таргата си трае, други мераклийки за навигаторки?

Наздраве!
          Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 08-01-13, 20:30. Причина: няма да се съдере, а събере...

Коментар

Наздраве състезатели!
            0осем9осем7шест0осем7едно
            Миро

Коментар

[QUOTE=derhunter;2054953]
              Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
              Хм, чак пък тънкообидни, да не сме от Димитровград, баси. Само направих забеУешка.

Хънтъра се опитва да ме вкара в изненада, ама изненадата ще е дали ще участвам. Не знам Тарга дали ще се навие да се маскира на дивойка.

Абе, Коле, с'я е момента да се изтипосаш по папиьонка. Хем ще е топло - края на май рядко пада сняг в Суходол.

Мацка ти сама се вкарваш в изненадата с Таргата за навигатор. Няма дали, вече се записА и то първа. Кой се преебал преебал там писаното го оставям.

наздраве
              Я Иванчо кажи кви са правилата за дамския траял? Че за тая лудата мога с перука и по прашки да се пусна.
              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение

Я Иванчо кажи кви са правилата за дамския траял? Че за тая лудата мога с перука и по прашки да се пусна.
                Най-добрите!

Гена, цената се вдига, лебедка + резервоар нафта и за мен. И две лепенки на вратите.

Наздраве!
                Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 08-01-13, 20:37.

Коментар

Стана мазало те сега. Първо Гена потвърждавам чи без лебед ни мое и да даваш на състезателката веднага туй желязо че да си го метне отпред на онаниста. Таргов да не се прави на стрелян заек а да читае редовно в темата та да научи правилата, а ако пък решиш наистина да се докараш до навигаторка в изряден 18+ вид, от мен имаш лична, индивидуална, персонална и т.н. награда. Казах!

НАЗДРАВЕ
                  Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                  Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                  В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Айде БарО, имаме отбор на траяла!
                    Бърже некой да спретне уепенки на заведението в подходящ формат за онаниста. Може и по един жув за страничните стъкла, размери ще дам допълнително. Всякакво спонсорство приемам в срок на годност, адреса на лични.

За навигаторката ще се погрижим подобаващо, записан час за фризура при известен столичен коафьор, подмладяващи процедури и т.н.

Наздраве!

Коментар

Ако гепи некой кариерен самосвал, лебедка не и требе.
                      Но... "Женщина за рулем - обезяна с гранатой. "
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение

И пулемет, конешно.

Коментар

Наздраве, траялисти!
                          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Наздраве от гаража с уиски (Спасявам се от семейно щастие)
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                              Ако гепи некой кариерен самосвал, лебедка не и требе.
                              На теб разчитам за брандирането, Жув, Бар Наздраве, трябва да се изложим подобаващо.

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                              И пулемет, конешно.
                              Приказки от свой човек... пише се "конечно"

Наздраве Ви!

Коментар

Наздраве на незасегнатите/по-малко засегнатите от семейното щастие!
                                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X