Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Цели 10 литра. Да си вали...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Кольо е прав за каймата,ако няма да се консумира веднага най-добре чиста във фризера.

п.п. Упс забравих да кажа наздраве
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Мдаааа той КоНпотера па му подариха . Прието е , на тези които празнуват да им се правят подаръци , при наш Мечкадар е различно - на него му подаряват
        Наздраве
        RAV 4
        F650GS

Коментар

Е то ако няма да се консумира, най-добре месото у фризера, после може и на друго да се сготви.

Наздраве!
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Налех си вече водкен , нарезах си сужучен и ви казвам наздравен !
            RAV 4
            F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
              Да бе те жените много странна работа.........бачкат бачкат па току виж са уморили.......ми не мой то тъй аз съм против.Наздраве
              Живко не се коси..квито сите жени ...таквиз и сите мъже...така че Ай наздраве....хубо си го изкалял Жипо,...ма дан си размътил на Туджата удата...чи леля ми там лови риба дорсе чича ми вари рикия на полвин Ямбол,...та затуй кат минем да ги видим Ич ама не ни се тръгва....рибката да си оближеш пръстите ракията блага, блага, и като се почнат едни спомени и песни от Добруджанско(щот чичо мий Добруджанец..ма беше военен) до Варненско и Страндженско та чак но Тракииско...до зарана я изкарваме. и все убави песни пеем стари и тежки...сари като спомените...тежки като живота на Българите....и красиви..като Балгарките.

Като ги чуеш и душата ти запява!

И тук са пуца ли пуца...и сърцето ти се отваря!
              И се викя яко НАЗДРАВЕ Е Е И И И И!
              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Нямаме. Ти имаш.
                Майтап бе, няма да има проблем, колкото повече са подправките-толкова по-добре.

Чак сега се усещам. Абе, ти сега ли ще пържиш всичката кайма(знам ли, може сватба да правиш), или ще я буташ във фризера? Ако е за фризера не е добре да е осолена. Винаги съм съхранявал каймата чиста, без нищо в нея. Като я размразя-тогава се слагат и всички подправки.

Наздраве на всички.

Тук тихо и кротко се сипе ситен сняг...
                Не, не, някой ако ти каже че си кретен, не му вярвай. Сега ще я ям. Колко са 12 кила. Баси. Свърши тя.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Данчо рече, че виното започвало да вкисва, ама сега като го пия хич не мисля така.
                  Ама няма да му казвам, може и още една туба да почерпи

Айде наздраве.

Коментар

Не Доби не газихме Тунджа ,по Бакаджиците бяхме.Не че и там не сме газили ...ама то беше отдавна и водата вече се е обистрила.Наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                      Не, не, някой ако ти каже че си кретен, не му вярвай. Сега ще я ям. Колко са 12 кила. Баси. Свърши тя.

Да идем да помагаме? Пътьом мога да сбера 2/3 от барЪ

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение

Да идем да помагаме? Пътьом мога да сбера 2/3 от барЪ

Наздраве!
                        Споко. Има време.
                        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Данчо рече, че виното започвало да вкисва, ама сега като го пия хич не мисля така.
                          Ама няма да му казвам, може и още една туба да почерпи

Айде наздраве.
                          Ми то вкиснатото вино може да се оправи с каймата на Таргата.Наздраве

Коментар

Споко. Има време.
                            Да не иде зян каймата, бре! Приятел в нужда се познава. Ако ний не те отървем от излишните кифтета, кой?

Наздраве!

Коментар

Да бе... Ти на луната ли си расъл, че тези неща не са ти ясни. Пък уж имаш повече житейски опит от мен(начин да ти кажа, че си по-дрът).

Ама има лесно. До утре вечер на каймата няма да и стане нищо. Обяви, че поредната сбирка на бара е у вас, и ще оправим проблема с многото кайма. Аз лично мога да се погрижа за кило-две, а ако остане можеш да ми завиеш за вкъщи...

Не се шашкай бре, нали си виждал по магазините да се продава готова кайма за принцеси или за кюфтета? Такава, в хартиени пакети по 250 грама. Тя си е замразена, и и няма нищо. Ама все пак гледай за два-три месеца да я изядеш.
                              Баси...

Коментар

Те гадовете даже готови кюфтета и кебапчета замразени продават, забравили сте на събора как по едно време след 3-4 часа ги турахме как са залепени даже, добре че им махнахме поне стиропорената чинийка...

Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X