Ше се мре!
То това живот ли е - печени мръвки, варени мръвки, пържени мръвки, мръвки със зеле, мръвки на скара, люти чушлета с мръвки и пак - печени мръвки, варени мръвки, пържени мръвки, мръвки със зеле, мръвки на скара, люти чушлета! Към тях ракия шЕесе и пет градуса, три вида домашно червено (всяка година става все по-добро и по-добро, дано да стигне за Ново година) и бИррраааа!!!
Наздраве
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Малиииии, каква музика пуснахте. Направо по две водки ще си наливам. Добре, че го овестих Косьо (беше се бъгнал като Колето). Сега влезе в банята. Като излезе ще съм се матирала. Наздраве!
Когато избереш клип от ютуб маркираш линка, копираш го и като натиснеш иконката оградена в червено, излиза един прозорец, поставяш линка там и натискаш ОК, и когато публикуваш отговора излиза направо клипа!
Малиииии, каква музика пуснахте. Направо по две водки ще си наливам. Добре, че го овестих Косьо (беше се бъгнал като Колето). Сега влезе в банята. Като излезе ще съм се матирала. Наздраве!
Коментар